Faturasız vodafone yanımda genel sorun

Sponsorlu Bağlantılar

yakup6203

yakup6203

Üye
    Konu Sahibi
vodafone yanımda genel sorun
Haftalık 1gb internetim 1 hafta oldu bitti
2 gündür internet paketlerinde hala aktif olarak gözüküyor yani aktif olduğu için alamıyorum
Sizde aynı sorunu yaşıyormusunuz

androfilex

androfilex

Üye
Evet aynı sorun bende de var

cimbom04

cimbom04

Üye
ayni sorun bendede var belkide kampanya bitmis olabilir

Umut

Umut

Üye
Bende de aynı sorun vardı. Müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirmek istedim. Telefondaki kişi önce saçmaladı, aylık paket almışsınız dedi. Sonra sizi bekleticem deyip başka birine işlem yaptırdı ve paket iptal oldu.

Tekrar uygulamaya girip paketi satın aldım ama maalesef internet paketi yüklenmedi. Sanki boş bir paket gibi hattımda tanımlı olarak duruyor. İptal de edilmiyor. Müşteri hizmetlerini arayıp zorla iptal ettirmeniz lazım.

murat.122a

murat.122a

Üye
çözüm bulan yokmu

yakup6203

yakup6203

Üye
    Konu Sahibi
Mh aradım hiç paketiniz yok diyor ama hala aktif olarak gözüküyor bi anlam veremedim
Ama baazı arkadaşlar aldı inanamadım ama gördüm
Allah allah

murat.122a

murat.122a

Üye
artık her hafta alınmıyor ayda birkez

bilal72

bilal72

Üye
Çok saçma ya.
Vodafoneden göçme zamanı geldi..

yakup6203

yakup6203

Üye
    Konu Sahibi
Destek hattını aradım
Sistemde hata varmış
En yakın zamanda sorunu düzelteceklermiş
Şuan aylık olarak gözüküyor

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
androfilex

androfilex

Üye
Sistemdeki hata aylardır var. Bir türlü düzeltemediler

murat.122a

murat.122a

Üye
Aralık ayında 1 kez alına biliyor ocak ayında kampan ya devam edeceği kesin değil

Teknojix

Teknojix

Üye
Eskiden 500 mb veriliyordu. Uygulamanın adı güncellemeyle vodafone yanımda olarak değişince 1 gb olarak değişti. Ve 2 gb ta bedava gelmişti. Eskiden kalan 500 mb ile 1 haftada bedava 3.5 gb internetin dibine vurduk. Ancak şimdi tick işareti var alınmıyor umarım aydan aya değildir düzelir inş

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
İnş düzelir

murat.122a

murat.122a

Üye
vodafone forum da kesin cevap vermiş forum yetkilisi Artık her hafta alınamıyor paket 1 haftalık veriliyor ayda birkez alınabiliyor sistem hatası falan değil vodafone kampanya sartlarını değistirme hakkını saklı tutar .ücretli paket alımlarını etkilediği için yaptılar yani para muslukları kesildi için bedava internetleri kısıtladılar

Takipçi Satın Al

Üst Alt