Vodafone Vodemnet Şifre Koyamadım Yardım Arkadaslar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sun123

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Vodemnet Şifre Koyamadım Yardım Arkadaslar
Neredeyse binadaki herkes benim internete giriyor.Yardım edin arkadaslar.Cok aradım.Kaç gün oldu hala arıyorum ama bulamadım.Sorunum bu.Laptoptan giriyorum.

arkadaslar vodemnet var 3.6mphs aylık sınırsız 8tl olandan.Anladıgım kadarıyla benim innternete bağlanıyor.Şifre koymadım.Nasıl şifre koyabilirim?Acil yardımlarınızı bekliyorum.

Vodafone Mobile Broadband Modem (ZTE)
marka bu yazıyor.
:S

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Senin internetine bağlanamazlar, vodemlerin böyle (bağlantıyı dışarı verme gibi) bi özelliği yok biliyorum, olsa bile kısa mesafeye anca verir. Yani apartmanın senin internetini kullanmasına imkan yok. İnternetin yavaş olduğu için şüpheleniyor san boşuna tedirgin olma, çünkü aylık cepnet zaten yavaştır, yavaşlıkta ondan kaynaklanır.

kısacası internetini kimse kullanmıyor rahat olabilirsin.

omerynd

omerynd

Üye
evet interneti kimse kullanamaz zaten vodem le giriyorsun. ama 100 mb aştığında internet hızı feci şekilde düşüyor. telefonda pek sorun değil de pc de ölüm gibi geliyor. İlk bir kaç gün 100 mb dolana kadar rahat edersin ama sonra iş zor kardeş.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Söylediğiniz şey imkansızdır gönül rahatlığıyla kullanın. Vodemnet Wınn veya AveaJet gibi ürünler tak çalıştır usulü ile çalışır usb portunuza bağlarsınız herhangi bir şifre koyamazsınız çünkü bu cihazlar interneti etrafa yayma özelliği göstermez sadece takılı olduğu cihaza operatör üzerinden internet hizmeti verir etrafan bağlantı alınmasını sağlamazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt