zavazingo20
Üye
-
Konu Sahibi
-
aynı sorunlar hiç arama yapmadan telefon masanın üzerinde duruyorken bakiyeniz bitmiştir diye mesaj geldi 3000sms kullanıyorum onuda gönderemiyorum şebeke sorunu var sağlayıcınızla görüşün diyorArkadaslar Ne bu Wodafonun Hali Bıktım Artık Ya Selden Sonra 50 Cep Aran Kontorum 33 Standart Kontor Hiç Konusmadan Bitti 3000sms Kullanıyordum Oda Gondermemeye Basladı Sonra yeniden Parca Kontorle Bugun 50kontor Yuklettim 15kontor super msn kampanyasına verdim sebeke içi mesajlasmaya basladım Fakat Bir Mesaj Geldi Bakiyeniz Bitti Diye Su Anda Sms Gonderemiyorum Ne Selmiş Ya Ama Sunu Söyleyeyim Kız Arkadasımdan Dolayı Wodafon Kullanıyordum ayrılacagımı da bilsem bu dakikadan itibaren bu mesajı gonderdigimde ilk işim wodafone Hattımı kırmak elimde olsa Wodafon denen işe yaramazlara postalamak nerelerinde nasıl kullanacaklarlarsa kullansınlar Yeter Ya
aynı şekiLde bende 3000 sms yapmıştım..sabah bir baktım krediniz bitmiştir diye bi msj şaşırdım kaldım şimdide msj yollayamıyorum yeniden dene deyip duruyor acaba kontör olmadığından mı??aynı sorunlar hiç arama yapmadan telefon masanın üzerinde duruyorken bakiyeniz bitmiştir diye mesaj geldi 3000sms kullanıyorum onuda gönderemiyorum şebeke sorunu var sağlayıcınızla görüşün diyor
Ücretsiz sms göndermenin kontörle alakası olduğunu pek sanmıyorum sorun vodafone de müşteri hizmetlerini aramak için kontör yüklemeye korkuyorum yine alır diyeaynı şekiLde bende 3000 sms yapmıştım..sabah bir baktım krediniz bitmiştir diye bi msj şaşırdım kaldım şimdide msj yollayamıyorum yeniden dene deyip duruyor acaba kontör olmadığından mı??
aynı şekiLde bende 3000 sms yapmıştım..sabah bir baktım krediniz bitmiştir diye bi msj şaşırdım kaldım şimdide msj yollayamıyorum yeniden dene deyip duruyor acaba kontör olmadığından mı??
##21# yapın telefonu yeniden aç kapat yapın mesajlar düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?