Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vodafone smarttab10 sorun!! Lütfen
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokhanturegun
Üye
Konu Sahibi
Vodafone smarttab10 sorun!! Lütfen
ARKADAŞLAR CİHAZ ÇOK BAŞARILI FAKAT 2 SORUNUM VAR.1.si AÇIK OLAN UYGULAMALARI KAPATAMIYORUM.2.Sİ HER TUŞA BATIĞIMDA HER MENÜYE GİRDİĞİMDE OTOMATİK KADIN KONUŞUYOR VE BUNU NEYAPTIYSAM BULAMADIM AYARLARDAN.NASIL KAPANACAK BU??
ARKADAŞLAR CİHAZ ÇOK BAŞARILI FAKAT 2 SORUNUM VAR.1.si AÇIK OLAN UYGULAMALARI KAPATAMIYORUM.2.Sİ HER TUŞA BATIĞIMDA HER MENÜYE GİRDİĞİMDE OTOMATİK KADIN KONUŞUYOR VE BUNU NEYAPTIYSAM BULAMADIM AYARLARDAN.NASIL KAPANACAK BU??
dostum aynı cihazı bnde kullanıyorum....benimde sıkıntılarım var..acık olan programları. ayarlar-uygulama ayarları-calışan uygulamalardan durdurabilirsin...bahsettiğin ses cihazı aldığındada acıkmıydı? acık değilse,sonradan acıldıysa cihazı fabrika ayarlarına geri yuklemeni tavsiye ederim...bu arda cihazda oyun oynuyormusun..?
gokhanturegun
Üye
Konu Sahibi
Cihazda oyun pek oynamadım.arasıra oynuyorum.senin cihazın arada sırada kapanıyor mu? Sendeki sıkıntılar neler? O açık programları ordan kapatınca gene acık kalıyorrr