kadirgursoy Üye kalitesine bir şey diyemeyiz tabi ama fiyatıda kalitesi kadar mükemmel olsa şu kara mehmetten kurtarsa bizi fena olmazdı yani dimi
kalitesine bir şey diyemeyiz tabi ama fiyatıda kalitesi kadar mükemmel olsa şu kara mehmetten kurtarsa bizi fena olmazdı yani dimi
murat.122a Üye vodafone ve avea olmasa sen ozaman bak avea rekabeti getirdi avea faturasız hatlara limitsiz internet paketi çıkarsa çok iyi olur
vodafone ve avea olmasa sen ozaman bak avea rekabeti getirdi avea faturasız hatlara limitsiz internet paketi çıkarsa çok iyi olur
bahaddin53 Üye Konu Sahibi turancen' Alıntı: 600 dakika her yöne 4 gb sınırsız internet 39 tl AVEA Genişletmek için tıkla ... 39 tl bütçem yok usta avea bulunduğum yerde çekmiyorr çekse hiç durmamm
turancen' Alıntı: 600 dakika her yöne 4 gb sınırsız internet 39 tl AVEA Genişletmek için tıkla ... 39 tl bütçem yok usta avea bulunduğum yerde çekmiyorr çekse hiç durmamm
kadirgursoy Üye avea şimdilik fiyasko ama zamanla vodafone ve avea turkcelle karşı birlik olabilir diye düşünüyorum.
bahaddin53 Üye Konu Sahibi Vodafone tekrar bi sinirsiz net paketi yapsa varya super olcak. 3u1 tarifesi nasıl peki vf ici 1000 dk her yone 1000 sms 1Gb net 20 Tl nasıl ?
Vodafone tekrar bi sinirsiz net paketi yapsa varya super olcak. 3u1 tarifesi nasıl peki vf ici 1000 dk her yone 1000 sms 1Gb net 20 Tl nasıl ?
phasan Üye bahaddin53' Alıntı: Vodafone tekrar bi sinirsiz net paketi yapsa varya super olcak. 3u1 tarifesi nasıl peki vf ici 1000 dk her yone 1000 sms 1Gb net 20 Tl nasıl ? Genişletmek için tıkla ... Tavsiye etmem bu devırde taşıma sistemı varken bu hiç guzel degıl bunun yerıne bana 100 dk her yone versınler o daha guzel eskıden numaranın başından anlıyodun ne okdugunu
bahaddin53' Alıntı: Vodafone tekrar bi sinirsiz net paketi yapsa varya super olcak. 3u1 tarifesi nasıl peki vf ici 1000 dk her yone 1000 sms 1Gb net 20 Tl nasıl ? Genişletmek için tıkla ... Tavsiye etmem bu devırde taşıma sistemı varken bu hiç guzel degıl bunun yerıne bana 100 dk her yone versınler o daha guzel eskıden numaranın başından anlıyodun ne okdugunu