|| Vodafone sınırsız internet ile ilgili bir gelişme var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye

Herhalde böyle yaparak önce abonenin nabzını yokluyorlar sonra süpriz gelir artık :D

banada öyle geliyor. ya fiyatı yüksek bir şekilde cepneti geri sunacaklar, yada harbiden 9.90 eski abonelere geçirecekler :) Cepnet geri gelsin 9.90 olsun hızıda biraz yükseltsinler tadından yenmez. 10 kişiyi vodafone geçirtirim valla hayrına. Vodafone duy bunları duy.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
banada öyle geliyor. ya fiyatı yüksek bir şekilde cepneti geri sunacaklar, yada harbiden 9.90 eski abonelere geçirecekler :) Cepnet geri gelsin 9.90 olsun hızıda biraz yükseltsinler tadından yenmez. 10 kişiyi vodafone geçirtirim valla hayrına. Vodafone duy bunları duy.

Şu an cepnet yüzünden Avea'ya geçen net bildiğim 6 arkadaşım var. hepsi cepnet'i bekliyor. Vodafone duy bunları :)

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye

Şu an cepnet yüzünden Avea'ya geçen net bildiğim 6 arkadaşım var. hepsi cepnet'i bekliyor. Vodafone duy bunları :)

şuan çevremde abartmıyorum gerçekten yüzde 70 aveali. turkcelli olan 3 arkadasim, vodafonelu olan 2 arkadasim aveaya gectiler.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
şuan çevremde abartmıyorum gerçekten yüzde 70 aveali. turkcelli olan 3 arkadasim, vodafonelu olan 2 arkadasim aveaya gectiler.

evet inanıyorum çünkü benim çevremde de baya Avea'ya geçen oldu. bence bu sene Avea atakta ve iyi de abone kazanacak gibime geliyor :oke:

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye

evet inanıyorum çünkü benim çevremde de baya Avea'ya geçen oldu. bence bu sene Avea atakta ve iyi de abone kazanacak gibime geliyor :oke:

kesinlikle katiliyorum. genç paketi kullanıyor genelde arkadaşlar memnunlar.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Aveada net paket durumu nedir beyler

gölgee_65

gölgee_65

Üye
kesinlikle katiliyorum. genç paketi kullanıyor genelde arkadaşlar memnunlar.

Ben de 2 ay önce Avea'ya geçiş yaptım ve şu an genç paketi kullanıyorum ve gerçekten memnunum.
şiddetle tavsiye ediyorum :oke:

erkişi

Üye
Şu an en cazip avea

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Avea genç paketini biri tarif etsin ya

---------- Eklendi @ 17:11:31 ---------- Yazıldı @ 17:10:41 ----------

Vodafone den daha mi iyi
Genç paket şöyle:
19 :tl: = 500dk + 1000SMS + 1GB INTERNET

Not: Dakikalar ve sms ler heryönedir.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Güzelmiş valla :) yakında 3. Telefonu yapıyorum :)

LifeAfterDeath

LifeAfterDeath

Üye
Vodafone her şeye ama her şeye en az :tl:1 zam yaptı. Bu yüzden ben dahil çevremdekiler Avea'ya koşuyoruz :D Bugün başvurdum 1 haftaya açılır inşallah.

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlısı olsun Cepnet geri geldi... :)

---------- Eklendi @ 10:33:25 ---------- Yazıldı @ 09:29:20 ----------

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi