|| Vodafone sınırsız internet ile ilgili bir gelişme var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
|| Vodafone sınırsız internet ile ilgili bir gelişme var mı?
Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla cepnet mağdurları mağ durmaya devam etmiyor. Vodafone yi e mail yağmuruna tuttu. Peki bir gelişme veya netice alan var mi müşteri hizmetleri ile görüşenler var mi? Görüşmelerinizi bizimle burda paylaşır misiniz?

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Valla halen bi gelişme yok bildiğim kadarıyla

Buhara15

Üye
ben sordum geçen gün öyle birşey olmaz dediler... Ben şuan cepnet kullanıyorum eski kullanıcı olarak 2000 de dk veriyor ama memnun değilim internet çok yavaş ve bu dakikaları kısıtlı vakitlerde sadece vodafonlularla konuşmak sıkıntı veriyor o yüzden bu haftadan sonra avea 19 luk pakete geçmeye karar verdim... Bilmiyorum iyi mi olur vodafondan soğudum açıkçası.... Sizce geçmem Doğru olur mu ?

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
bence cepnet gayet hızlı eğer senin bulunduğun yerde 3g yoksa ondan olabilir yavaşlık.aveanin tarifeside 1gb ile sınırlı ayrıca 2000 dakikayı hiç vermemekten iyidir oda piyangodan çıktı gibi birşey oldu 8 tlye sınırsız internet kullanıyoruz varmı Daha ötesi ayrıca mağdur derken kullanamayanlar için söylenmiş bir sözse bilemem ama kullanıpta yavaşlığından mağdur sınıfına sokmaya kalkıyorsan ben mağdur değilim.

Buhara15

Üye
ben istanbulda oturuyorum halkalıda çekmeyecek de 3g Nerde çekecek başka.... Mağdur derken heryöne vodafon biraz cimri onu demek istedim...

gölgee_65

gölgee_65

Üye
ben sordum geçen gün öyle birşey olmaz dediler... Ben şuan cepnet kullanıyorum eski kullanıcı olarak 2000 de dk veriyor ama memnun değilim internet çok yavaş ve bu dakikaları kısıtlı vakitlerde sadece vodafonlularla konuşmak sıkıntı veriyor o yüzden bu haftadan sonra avea 19 luk pakete geçmeye karar verdim... Bilmiyorum iyi mi olur vodafondan soğudum açıkçası.... Sizce geçmem Doğru olur mu ?

Arkadaşım eğer aylık internet kullanımın 1 gb üstünde ise bence cepnet'e kıyma çünkü ondan ucuzunu bulamazsın ama yok eğer benim gibi aylık 1 gb altında internet kullanıyorsan tavsiye ederim geç 19'luk paket güzel, işini rahat görür :oke:

Buhara15

Üye

Arkadaşım eğer aylık internet kullanımın 1 gb üstünde ise bence cepnet'e kıyma çünkü ondan ucuzunu bulamazsın ama yok eğer benim gibi aylık 1 gb altında internet kullanıyorsan tavsiye ederim geç 19'luk paket güzel, işini rahat görür :oke:

aya göre değişiyor kardeş:) ama bana heryöne konuşma lazım oda yok vodafonda malum... Internetin ucuzluğuna gerçekten diyecek laf yok ama diğer yönleri pasif kalıyor haksızmiyim... :)

gölgee_65

gölgee_65

Üye
aya göre değişiyor kardeş:) ama bana heryöne konuşma lazım oda yok vodafonda malum... Internetin ucuzluğuna gerçekten diyecek laf yok ama diğer yönleri pasif kalıyor haksızmiyim... :)

Evet haklısın. gerçekten heryöne konusunda en iyisi Avea, şebeke içi de en çok promosyon, kampanya da Vodafone'da. yani aslında çevresi Vodafone olan biri çok rahat eder :oke:

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Valla bende turkcell'den vodafone'a geçiş yaptım. Cepnet aaaçılır inşallah. Şimdilik haftalıkla devam ediyorum. aylık 20 lira yapıyor, bide yavaş.. vodafone duy sesimizi yap artık bişiler aynı sonuna az kaldı !

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Arkadaşlar bugün bayiden sordum. adamlar artık geri gelmesi çok zor beklemeyin dedi.
Vodafone ne zaman batacak olursa o zaman belki geri getirir dedi :D

izmitli1983

izmitli1983

Üye
bi gelişme var :(( 9.90 olmus aylık cepnet

Buhara15

Üye
hem mesajlara hemde aylık cepnete zam yaptılar eskiden ikisi 17 lira yapıyordu şimdi 20 ye çıkardılar... Yani hesabı düz yaptılar.... Ben aveaya geçiş için Dün başvurdum aylık cepnet son günleri:)

Malamadrı

Malamadrı

Üye
fiyat çoğalmış sadece :)

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Vodafon kendisini yeniliyo harbiden

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Vodafone aylik cepnet 7,99 tl olarak devam ediyor arkadaslar, yanlis bilgilendirme mesaji atmislar.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Fiyatı sorun değil paket bitmesin :)

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
fiyatı alıştırarak geçirecekler herhalde yanlış mesaj falan :-)

Malamadrı

Malamadrı

Üye
:) net bitmesin fiyat hiç önemli değil tabi birazda hızı yükseltseler iyi olacak :)

Üst Alt