Vodafone Ses kalitesi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Ses kalitesi...
Arkadaşlar Vodafone özgür genç tarifesindeyim cepnet yaptığım için hafta içi akşam 9 dan sabah 9 'a vodafone içi 2000 dk geldi fakat tam bir facia... Cepnet'in geceleri çok daha yavaşladığına şahit olmuştum da ses kaltiesininde geceleri bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim. Gündüzleri Vodafone-Turkcell arası konuşuyorum genelde hiç bir sorun olmuyor. Ama gece Vodafone-Vodafone arası arama yaptım ses çok kısık ve arada anlam veremediğim ses kesilmeleri yaşadım ve böyle uğultu vardı sanki dışarıda konuşuyorsunuz gibi (merkezi yerdeyim aradığım kişide bana yakın biri yani büyük ihtimal aynı baz üzerinden iletişim kurmuşuzdur) her neyse resmen konuşamadım işkence gibiydi. Sizde de gece konuşmalarınızda böyle sorunlar oluyor mu ? Sorunun telefondan olduğunu sanmıyorum çünkü işkenceden sonra Turkcell den konuşalım dedim karşı tarafında Turkcell'ini aradım ses harikaydı...

BlackProgrammer

Üye
"Allah'ın takdiri olmuyorsa zorlamayacaksın."

unalresul

unalresul

Üye
bende konuşuyorum ama ses kalitesi o kadar kötü değil

y n s c n

y n s c n

Üye
Turkcell diyorum başka bişey demiyorum ben :) Avea Vodafone benden uzak dursun. Sokakta kızları bile görünce küfredesim geliyor o derece sinirliyim yane...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt