gölgee_65
Üye
-
Konu Sahibi
-
bu bir sorun değil özellik arkadaşım. aynı olay bendede var ama bu bir problem değil ki. siz sesli arama yaparken 3.5G den EDGE dönüyor ki bu bant sesli görüşme için. 3,5G ise veri aktarım ve görüntülü konuşma frekansi. eğer istemiyorsanız şebeke ayarlarindan sadece 3?G seçin. ama bundsda çoğu terden iletişim alamazsiniz
yaw benimde şarjım hiç dayanmıyor acaba bu yüzden mi?
ben dede aynı sorun var
baz istasyonunda bir problem olabilir müşteri hizmetlerini arayarak kayıt yaptır konturol etsinler
----------Eklendi @ 20:42:41 ---------- Yazıldı @ 20:42:24 ----------
baz istasyonunda bir problem olabilir müşteri hizmetlerini arayarak kayıt yaptır kontürol etsinler
baz istasyonunda bir problem olabilir müşteri hizmetlerini arayarak kayıt yaptır konturol etsinler
----------Eklendi @ 20:42:41 ---------- Yazıldı @ 20:42:24 ----------
baz istasyonunda bir problem olabilir müşteri hizmetlerini arayarak kayıt yaptır kontürol etsinler
Ben de pek sanmıyorum çünkü zamanında bu sorunu dile getirdiğimde bir çözüm bulacaklarına direk telefonuma laf attılar bozuk diye halbuki diğer iki operatörü de kullandım hiç böyle bir sıkıntıyı yaşamadım.
Bence Vodafone müşteri hizmetleri ile bu sorun çözülmez malum müşteri temsilcilerinin kalitesi ortada
Aynen öyle dostum
Ben de tam bunu anlatmak istiyorum ama sözümüzü duyan bir yetkili yok ki
Peki dostum madem Turkcell bu teknolojiyi kullanabiliyor o imkana sahip de bir dünya devi olan Vodafone neden bu soruna çözüm bulmuyor sonuçta teknoloji çağındayız bu baz istasyonlarının kalitesini artırmak bir dünya devi olan Vodafone için çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum. Haksız mıyım yani??
Yani dostum kalite asla ucuz olmayacak diyorsun boşuna bekleme
Biz de ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim sözünü mü icraata geçirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?