vodafone navigasıyon özelligi olan telefon lardan ücret alıyormu

Sponsorlu Bağlantılar

qwersrn

qwersrn

Üye
    Konu Sahibi
vodafone navigasıyon özelligi olan telefon lardan ücret alıyormu
ben de 5800 xpressmuzic telefon var navigasyon dan voda fone ücret alıyor mu alıyor sa ne kada5r alıyor :nono:
TEŞŞEKKÜRLER

seronet

seronet

Üye
Maps galibah bahsedilen program, bende merak ediyorum konumu gösterdiğinde nekadar ücret alıyorlar?

alperen1313

alperen1313

Üye
ben de 5800 xpressmuzic telefon var navigasyon dan voda fone ücret alıyor mu alıyor sa ne kada5r alıyor :nono:
TEŞŞEKKÜRLER

Maps galibah bahsedilen program, bende merak ediyorum konumu gösterdiğinde nekadar ücret alıyorlar?

Selamlar
Cihazın kendi içinde bulunan navigasyon hizmeti ki özellikle nokialarda direkt olarak uydu üzerinden hizmet verdiğinden dolayı Vodafone herhangi bir ücret talep etmez.
Vodafone'nun herhangi bir ücret talep edebilmesi için direkt olarak uyduya bağlı olmayan baz istasyonlarından yer koordinatlarını alan bir maps programı kullanmanız gerekmektedir.O zamanda hattınızın bağlı oldugu gprs tarifesi neyse o paket üzerinden ücretlendirilirsiniz.
Saygılar

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
bende nokia 5800 xm kullanıcısıyım 5800 gerekli ayarlamaları yaptığın da navigasyonu bedava kullanabilirsin biraz konum bilgisi geç geliyor ama olsun

metallistm

Üye
zong. Ereglideyim tel n96 uydu bağlantısinı bir türlü kuramıyorum acaba nedendir?

konyarapp

Üye
evet arkadaşım konum bulmada geçen her mb için ücret alıyor

ferwasd

ferwasd

Üye
kardeşim 8 liraya cepnet alırsın aylık yenilenir hem ovi maps internete bağlanıyor o yüzden alman gerek

CyBeRKHaN

Üye
arkadaşlar vodafone nin ücret kesmesini istemiyorsanız 5800
uygulamalar_-->yön--> konumlama-->ayarlardan

SADECE TÜMLEŞİK GPS'i SEÇMENİZ GEREKİYOR ötekilerinin başlarındaki tik işaretini kaldırın.

9898cem9898

9898cem9898

Üye
arkadaşlar bence hattınız voafoneye taşıyın ve günlük 0.5 tl ye internetizizi açtırın ister mepe girin ister internette gezinin bu ya

Üst Alt