bilge_adam
Üye
Vodafone Müşteri Seçiyor...
selam arkadaşlar. Başlıktan da belli olduğu gibi vodafone Müşteri Seçiyor. Nasıl diyorsanız anlatayım arkadaşlar. Bir veya iki hafta önce sitede gezerken değerli kardesimizin biri özel kampanyalardan yararlanmak için OZEL yazıp 5005 e gönderin diye yazmış. Denedim gelen mesaj şu şekilde. "Degerli abonemiz, isleminiz gerceklestirilememektedir. Vodafone" bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım. Sordum bana özel kampanyaları nasıl öğrenebiliriz diye. Konuya direk girmedim ki onlar söylesin diye ve cevap geldi. OZEL yazıp 5005 e gönderdiğiniz zaman size mesaj olarak gelir dedi. Ben de gönderdim ama böyle cevap geldi dedim. Tekrar sisteme bakalım dedi. Baktı ve dediği cümle şu şekilde. Kadir bey vodafone size böyle bir mesaj göndermediği için siz katılamıyorsunuz. Dedim neden biz farklımıyız. Yok kadir bey vodafone nun koyduğu şartlar ve bu şartlara uymadığınız için gelmemiştir dedi. Ben de dedim bu ses kaydını sonradan dinliyorlar mı? Evet dinleniyor dedi. Ben de dedim ki vodafone o zaman müşteri seçiyor. Böyle yaparakta müşterilerini kaybediyor. Ben tek olabilirim böyle düşünen ama bunu paylaşarak diğer arkadaşları bilgilendiririm dedim. Bunun üzerine birşey diyemedi. Başka konuda yardımcı olabileceğim bir konu var mi dedi yok dedim kapattım. Evet arkadaşlar bu konuşmalardan anlaşılacağı gibi vodafone müşteri seçiyor arkadaşlar.