Vodafone Müşteri Seçiyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Müşteri Seçiyor...
selam arkadaşlar. Başlıktan da belli olduğu gibi vodafone Müşteri Seçiyor. Nasıl diyorsanız anlatayım arkadaşlar. Bir veya iki hafta önce sitede gezerken değerli kardesimizin biri özel kampanyalardan yararlanmak için OZEL yazıp 5005 e gönderin diye yazmış. Denedim gelen mesaj şu şekilde. "Degerli abonemiz, isleminiz gerceklestirilememektedir. Vodafone" bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım. Sordum bana özel kampanyaları nasıl öğrenebiliriz diye. Konuya direk girmedim ki onlar söylesin diye ve cevap geldi. OZEL yazıp 5005 e gönderdiğiniz zaman size mesaj olarak gelir dedi. Ben de gönderdim ama böyle cevap geldi dedim. Tekrar sisteme bakalım dedi. Baktı ve dediği cümle şu şekilde. Kadir bey vodafone size böyle bir mesaj göndermediği için siz katılamıyorsunuz. Dedim neden biz farklımıyız. Yok kadir bey vodafone nun koyduğu şartlar ve bu şartlara uymadığınız için gelmemiştir dedi. Ben de dedim bu ses kaydını sonradan dinliyorlar mı? Evet dinleniyor dedi. Ben de dedim ki vodafone o zaman müşteri seçiyor. Böyle yaparakta müşterilerini kaybediyor. Ben tek olabilirim böyle düşünen ama bunu paylaşarak diğer arkadaşları bilgilendiririm dedim. Bunun üzerine birşey diyemedi. Başka konuda yardımcı olabileceğim bir konu var mi dedi yok dedim kapattım. Evet arkadaşlar bu konuşmalardan anlaşılacağı gibi vodafone müşteri seçiyor arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: dedeminoglu

phasan

phasan

Üye
Ozel mesaj yazin 5005 gonderin dedi banada geldi

phasan

phasan

Üye
Bizim aylede herkese geldi

phasan

phasan

Üye
Anneme bana babama geldi

HalfEvil333

Üye
Turkiyedeki hiçbir operatörden memnun değilim elimiz mahkum kullanıyoruz hepsinden şikayetçiyim ama yapacak bir şey yok :|
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

messevim

messevim

Üye
bana gelmedi

bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi

neden gelmediğini öğrendim arkadaşlar. Vodafone bu kampanyayı eski abonelerine yani vodafone u çok kullanan örneğin 3 sene gibi vodafone da olup kullananlar için yapmış.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
neden gelmediğini öğrendim arkadaşlar. Vodafone bu kampanyayı eski abonelerine yani vodafone u çok kullanan örneğin 3 sene gibi vodafone da olup kullananlar için yapmış.

Alakasi yok dostum 6 ay once numarami vodafone a tasidim bana verdiler

Producti10

Producti10

Üye
Kendim dahil 6tane vodafone hattında denedim hiç birine gelmedi hediye felan :)

murat.122a

murat.122a

Üye
Arkadaslar vodafone kullanımlara göre veriyor internet,konusma vb bunlarıda tüm abonelerine vermiyor kısım kısım veriyor defamlı 10 tl yükleyene diyorki 20 tl ve üzeri yükle su kadar hediye diyor yani sistem belirlediklerine gönderiyor gelmeyen üzülmesin gelir bekleyin baska aylarda size gelir bize gelmez

bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi
yüklemeye bakarsa kardeşim. Ben nerden baksan 9 aydır vodafone dayım. Her ay en az 25 tl yüklüyorum. Kasım ayı ile aralık ayında yaptığım yükleme miktarı 80 tl sadece 2 ay da bu kadar yükleme yaptığım halde bana gelmiyor. Buna ne dersin şimdi.

murat.122a

murat.122a

Üye
bilge_adam kardesim sen yanlıs anlamısın cok yükleyene değil sen 20tl üzerinde yüklemisin 10 tl yükleyene hediye vererek tl miktarını yükseltsindiye fazla yükleyene yokmu diye sorarsan onu vodafone özel müsterisi yapıyor avantajlar sunuyor yani düşük tl yükleyeni hediyelerle tl yüklemeye tesvik ediyorlar veya sık tl yüklemeye tesvik ediyorlar bunu turkcell,avea da yapıyor

ByKatre

ByKatre

Üye
Ben hiç Yüklemiyordum bana mesaj geldi 10 tl yükle 500 mb internet hediye diye

bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi
bilge_adam kardesim sen yanlıs anlamısın cok yükleyene değil sen 20tl üzerinde yüklemisin 10 tl yükleyene hediye vererek tl miktarını yükseltsindiye fazla yükleyene yokmu diye sorarsan onu vodafone özel müsterisi yapıyor avantajlar sunuyor yani düşük tl yükleyeni hediyelerle tl yüklemeye tesvik ediyorlar veya sık tl yüklemeye tesvik ediyorlar bunu turkcell,avea da yapıyor

valla beni hiç özel müşterisi yapmadı bana avantaj bile kampanya bile sunmadı. Bakalım ne zamana kadar böyle gidecek kardeşim

murat.122a

murat.122a

Üye
Kadir arkadaşım vodafone özel müsterilerini kendisi secer onlar özel demiyor suan aklıma gelmedi her ay 20tl ,25 tl ,30 tl falan olmaz formül vereyim aynı gün 20 tl 25 tl yükle olur .iki hat taşı birine 6 aydan aya tl yükle bak sana özel kampanyalar nasıl geliyor tl yüklesin diye tesvik ederle 10 tl yükle su kadar hediye diye

bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi
Kadir arkadaşım vodafone özel müsterilerini kendisi secer onlar özel demiyor suan aklıma gelmedi her ay 20tl ,25 tl ,30 tl falan olmaz formül vereyim aynı gün 20 tl 25 tl yükle olur .iki hat taşı birine 6 aydan aya tl yükle bak sana özel kampanyalar nasıl geliyor tl yüklesin diye tesvik ederle 10 tl yükle su kadar hediye diye

valla kardeşim artık uğraşmayacağım yükleme işini de artık aralıklı yapacağım bakalım vodafone bu sefer ne yapacak

Umut

Umut

Üye
Bugün Vodafone'dan şöyle bir SMS aldım.

Siz de SMS gönderin belki olur.

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
bana da geldi :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt