vodafone msn yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burhan1992

Üye
    Konu Sahibi
vodafone msn yardım
benim nokıa 3500c telefonum var msn e girmek istiyorum ama desteklemiyor muş yarım istesem

yusul123

yusul123

Üye
bndede samsung e-251 war bndede mobilmsn war gprs ayarlarınızı kontrol ediniz dior sinir oldm 2 haftadır uğraşıorm :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

sgh-251 gprs hataso mobile msn YARDIMM PLSSSSSSS:kop:

lenovo

lenovo

Üye
YİNE OLMUYOR YAAAAAAAAAA BENDE W810İ var şimdi telefonumu k750i olarak gösterdim..mobil tv için ve msn için yine olmadı...bir türlü msn program linki bana gelmiyor....acaba bunun nedeni ne olabilir...giden hep kontorlara oluyor....acaba eaptan vodafonun msn linki varmıdır.....

kelleci0101

Üye
bu adresden ındırıp kurabılırsın...

lenovo

lenovo

Üye
çok sağollasın üstad ......

pisko_73

Üye
saol

sevval89

Üye
yha vallaha kafayı yemek üzereyimmm 6 kere msj qonderdım live . msn falan amaaa yine olmuyo yıne olmuyo ayarlar qeliyo ama link qelmiyo msn oolmadan nası qiriyimki??? bu sacma msjlar yuzune kontor qitti bolca şimdi napcam??

Meraal

Meraal

Üye
cepten live.vodafone.com a gir..oradan indirebiliyorsun.

sevval89

Üye
işin komik tarafı onuda denedim live.vodafone.com cepten onada qirmiyo :ağlarım:

arzu özdemir

Üye
arkadasım benım telefonum samsug M2513 telefonum messeger i desteklemıyor ucretsız olarak nasıl gırebılırım

izmirligenc

izmirligenc

Üye
arkadasım benım telefonum samsug M2513 telefonum messeger i desteklemıyor ucretsız olarak nasıl gırebılırım

telefon desteklemiyorsa ucretsiz giremezsin zaten birkac tel destekliyor vodofon messenger

arzu özdemir

Üye
tesekkur ederım:angry::S:S:S

izmirligenc

izmirligenc

Üye
rica ederim tam bilmiyorum sen yinede arada bak buraya belki bi yolu vardir yazan olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt