Vodafone Messenger

Sponsorlu Bağlantılar

M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Messenger

Arkadaşlar Vodafone yeni bir msn programı üretti.Adı:Vodafone messenger...

Şu anda linki veremiyorum çünkü vodafone live ayarlarınızın yapılmış olması gerekmektedir...Live ile bağlanıldığında vodafone messenger sekmesine tıklayın...

Ya da bilgisayardan ya girin...

Destekleyen modeller:Nokia 6630,Nokia E65,Nokia N70,Nokia N73,Nokia N95,Nokia N95 8GB,Samsung E250,Sony Ericsson W910İ

Modelleri desteklemektedir.
Eğer telefon modeliniz yoksa "Diğer"i seçin Ve telefon modelinizi yazın.

Örn: Nokia 7610 telefon modeli yerine yazın.Ve telefon numarasını yazın.Desteklenmeye başladığında size özel olarak bilgi mesajı gelecektir.Ayrıca Vodafone Live {girmesi gezmesi} bedava olduğundan Vodafone Messenger'ı indirmekte sıkıntı çekmessiniz.

UNUTMAYIN: VODAFONE MESSENGER artık süresizdir. :)

• Beğen
Tepkiler: dkbaris, hayat21, COESTO ve 72 diğerleri

systemchi

systemchi

Üye
Paylaşım için çok teşekkürler,vodafone sonunda güzel bir iş yaptı ama 1 kasıma kadar bedava olması kötü.

M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
mesut öncel

mesut öncel

Üye
:@:@kardeşim ucretsiz dıosunuzda benden kontor gidio bır care msn adresim [email protected]

assım

Üye
saol

bybarak

bybarak

Üye
abi çok sağol ya daha az önce öğrendim süper miş
süresi az kısa ama bunada şükür

dj_yk1571

Üye
* benımde kontorumu yediiii(((((((***@hotmail.com)))))))))))

pesimist_style

pesimist_style

Üye
valla 5 gündür 8 kontörle bağlanıyorum hemde saatlerce acık kalıyo hala 1 kontör bile düşmedi :D:D live msn den bağlanıyorum telsimde az gidiyo 100 kb lik bir yazışmada sadece 1 kontör düşüyor bide hergün sayaç sıfırlanıyor sanırım

sedat_17

sedat_17

Üye
ya biriniz programı koysada alsak N70 icin

M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
Valla bendede hiç yemiyor.Kontor yiyenlerinki gprs tarifesine göre değişebilir ama ben yinede bir şey diyemem müşteri hizmetlerini aradım...gprs tarifesi hacim bazlı olcakmış bi de sürekli bi msn bi yahoo diye geçiş yaparsanız yiyomuş...Ama bende 1 kontor dahi yemedi söyliyim yani...:) :sn:

pesimist_style

pesimist_style

Üye
Valla bendede hiç yemiyor.Kontor yiyenlerinki gprs tarifesine göre değişebilir ama ben yinede bir şey diyemem müşteri hizmetlerini aradım...gprs tarifesi hacim bazlı olcakmış bi de sürekli bi msn bi yahoo diye geçiş yaparsanız yiyomuş...Ama bende 1 kontor dahi yemedi söyliyim yani...:) :sn:
aynen yha 1 haftasır günde en az 3-4 saat açıyom telefondan bid esürekli açıp kapayarak daha 1 kontör bile gitmedi telsimde sorun var sanırım ama iyi böle :D:D

fuspi

Üye
arkadaşlar bende n73 var ama yüklerken sertifika hatası servis sağlayıcısıyla görüşün uyarısı geliyor ne yapmam lazım bi bilgi verirseniz sevinirim..

karadenizzz55

karadenizzz55

Üye
kontor yemı arkadaslar benım kı komple acık gun boyu n 70 kurdum buraya verılmıyo vodafone lıve zaten ayarlı olması lazım calısması ıcın vodafone sayfasından baglantıyı cebınıze yollayın dowload yapın telefona kurun baglantı ayarı olarkta lıve kullanın belesın keyfını cıkarın :-) yok olmuyo dersenız mıg 33 kurun oda enaz kontor yıyor suan tum msn programları ıcınde bende n 70 var ve kulanım hazır 5 tane msn programı kurulu :-)

privaboys

Üye
arkadaşlar ben recep aylun
öncelikle program ile kontor çok farklıdır
program kontor almaz
ama
öncelikle yapmanız gereken ayar(prepaidgprs) doğrulamasını da normal yaptınızmı olmuş demektir ve turbo msn programı için de geçerlidir

rodolfo79

rodolfo79

Üye
saol

fuspi

Üye
arkadaşlar n73 telefonum var 1 haftadır uğraşıyorum yüklemenin sonuna geldimi sertifika hatası lütfen servis sağlayıcısıyla görüşün uyarısı geliyor ne yapmam lazım bana anlatırmısınız?:(

akrep_kral05_05

Üye
teşekkürler kardeş

bikerboy18

bikerboy18

Üye
ben sizin verdiğiniz siteye girdim fakat bana mesaj gelmedi yardım edebilecek var mı

qwertycuma

qwertycuma

Üye
son bi haftadır live messenger dan msn e giriyorum neredeyse 2 mb harcamam oldu ve hiç kontr inmedi neden acaba?

ffatihh23

ffatihh23

Üye
Yanlış bılgı 1 kasım deıl 1 aralıga kadar ucretsız

Takipçi Satın Al

Üst Alt