Vodafone Messenger s60 v3

Sponsorlu Bağlantılar

deme_yaw

deme_yaw

Üye
arkiler kontor gitmiyor ya ayarlar için resme bakın Pls ayarınızı yapı jad dosyasını hafıza kartına atın ve vadafone live ayarı ile indirin

arkadaşlar öncelikle telefonunuza bağlantı olarak bu ayarları girin ondan sonra bu live bağlantıdan msni indirin ... live yazıp 7048e msj atanlar bağlantı gelmediyse bu ayarları yapın olmadı telefonunuza benzer özellikleri taşıyan en yakın telefonu seçerekte ayarları alabilirsiniz mesela n82 var bende 240&320 ekran s60 3rd buna benzer ne var n81 e65 gibi secerek sitesindende bağlantıyı indirebilirsiniz

önemli olan live ayarlanızın olması illa vodafone messenger kullanmanız şart değil live slick kanka ebuddy fring ... herhangi bi msn programı işinizi görür vodafonunki zaten yavaş çalışıyor benden bu kadar..

sevemezsin_46

Üye
tsk

inanilmaz

Üye
zor biraz ama alısınca cok guzel olur paylasım için sağolasın

--------------- Ekleme ---------------

yani klavyesi zor :D nokia 5800 için :D

rojin

Üye
benim telefonum n80 yukluyorum ama telefonda yarım acıyor.benım gormata uygun var mı acaba??.

baskan37

Üye
msn kurmada yardım

yaren baba

Üye
bunun tamamı yok mu? siteye bağlanıp yüklemeyi herkez yapar... :S

erdikara

erdikara

Üye
hersey cok güzelde 6630 un ekran boyutlarna verdiğin program uygun değil n97 gbi büyük bi ekran geliyo bnde.

hassan cingöz

hassan cingöz

Üye
kardeş benim telefon n96 uygulama jar olmadığı için yükleyemiyorum yardımcı olsan şimdiden çok sagol

hiper_john

Üye
ben bunu açarken jar bulunamadı diyor :s

Takipçi Satın Al

Üst Alt