Vodafone Messenger s60 v3

Sponsorlu Bağlantılar

haqqus

haqqus

Üye
aynen e51 imde denedm v300 indi yanlız cok agır çalısıyor vadafone kontor yiyormu acaba desteklemiyor diye sonradan supriz olmaz inşallah

qullanici

Üye
n79 sorunsuz teşekkürler.

MooNMaN55

Üye
N78 de sorunsuz çalışıyor teşekkürler.

haqqus

haqqus

Üye
arkiler kontor gitmiyor ya ayarlar için resme bakın Pls ayarınızı yapı jad dosyasını hafıza kartına atın ve vadafone live ayarı ile indirin

turgut basar

turgut basar

Üye
sağol tşk:islik

--------------- Ekleme ---------------

işte bu sağol :oke:

erknakr

Üye
e65 te çalıştıramadık yardım edin

rojin

Üye
n80 için olanı yok mu??

bir_mst

Üye
arkadaşım şu kardeşine çok büyük bir iyiligin dokundu ellerin dert görmesin

xtxt27

xtxt27

Üye
eline saglık kurdum çalıştı 6120 c

sadem

Üye
Nokia 5320 de çalıştı çok teşekkürler Allah razı olsun, ayarları veren arkadaştan ve emeği geçen tümünüzden...

yavuz_47

Üye
Kullandığınız hat vodafone ise ve vodafone live ayarlarınız aktifse telefonunuzda s60 v3se deneyin. Ben kendi Nokia E51'imde denedim çalıştı kendi anasitelerinde destek verilmemesine rağmen.:oke:
6220 clasikte acıyormu acaba

the-vefasız

the-vefasız

Üye
kardeş bu vodafonun msn sini nasıl pc ye indirdin hayret ettim çok çok saol.. format felan atınca telefondan gidiyodu msn ikide bir indire indire kontörüm bitmişti çok saol bi ara nasıl pcye indirdiğini anlat çünkü ben vodafonenin sitesinde böyle bişey bulamadım

onur6060

Üye
çok teşekkürler. normalde tel uyumsuz diodu haricen yükleyince oluyo . kendi programlarının nasıl çalıştığını bilmiyolar mı acaba bu vodafone

isimsizkullan

Üye
benimki 5320 ve oldu,
750 kb veri yüklensin mi dedi, aha dedim bunu yüklerken kontor gider diye ama orada da gitmedi rahat rahat yükleyin

yakamoz34

yakamoz34

Üye
kardeş çok sağolasın. vodafone live sitesinden indirmeye kalkınca sertifika hatası veriyodu. şimdi öyle bi sorun olmadan direk indirdi. emeğine sağlık

ayazgece

ayazgece

Üye
6600 için olanını sabahtan beri arıyom yok yaaa

bahtiy

Üye
ali

metalperre

Üye
kardeş n 73 e olur mu bu

alican020

Üye