Vodafone live!'ı hemen kullanmaya başla!

Sponsorlu Bağlantılar

ukalaboy

ukalaboy

Üye
Teşekurler

myparadisem

Üye
bedava diye hemen dalmayın
ben denedim köntürüm 0 dı girdim bir sürü proğram video müzik oyun indirdim
sonra çıktım ki
vodafone bana 48 tane mesaj yolladı arka arkaya

gprs limitinizi aştınızdan dolayı -5 -6 -3 -8 -4 ...................... -- böyle devam eden mesajlar geldi.
hesapladım 108 tane köntür borcluyum vodafone:mahcup:
bende artık o hatta köntür yüklemedim

hemde hattım 0542 liydi
çok üzüldüm.:mahcup:

serkan_d

Üye
Arkadaşlar vlive ücretsiz kullanımı 21 Ağustos tarihine kadar uzatılmış.Ayaları yaptıktan sonra live destekli cihazınızdan bağlantı sağlayabiliyorsunuz.Vodafone live içerisinde dolaşmanız ve herhangibir ürün indirdiğinizde gprs ücreti ödemiyorsunuz sadece ürün satın alırsanız o ürüne ait ücreti ödüyorsunuz.Eğer vodafone live haricinde farklı bir siteye giriş yaparsanız ücretlendiriiyorsunuz.Detaylı bilgi almak isterseniz müşteri hizmetlerini arayarak yada web sitesi üzerinden bilgi alabilirsiniz ben kendileri ile görüştüm servis gerçekten güzel kullanılabilir.

ibrahim63

Üye
Vodafone live! ile Müzik, Oyun Resim, Video indirebilir, haberleri, maç sonuçlarını, astroloji yorumlarını ve daha fazlasını cebinizden kolayca takip edebilirsiniz. Üstelik 21 Nisan 2008 tarihinden itibaren Vodafone live!'da dolaşmak 3 ay süreyle bedava! Bu fırsattan yararlanmak için GPRS destekli cep telefonunuzun ayarlarını yaptırmanız yeterli!

• Telefonunuzun live! ayarlarını aşağıdaki yöntemlerden dilediğinizi kullanarak hemen yaptırabilirsiniz
  • SMS: Mesaj metni olarak LIVE yazın 7048'e göndererek
  • IVR: 7048'i arayıp Self Servis Şifrenizi girdikten sonra ilgili menü adımlarını takip ederek
  • Müşteri Hizmetleri: 4440542 Vodafone Müşteri Hizmetlerini arayarak
Self Servis Şifrenizi henüz almadıysanız aşağıdaki kanallardan dilediğinizi kullanarak anında Şifrenizi alabilirsiniz

SMS: Mesajınıza SIFRE yazın 7048'e gönderin. Şifreniz cep telefonunuza SMS (kısa mesaj) olarak gönderilir.

kardeş iyi güzelde bu ne işe yarıyor. bunun hakkındada bilgi verirsen sevinirim be yükledim kaydettim. ama ne işe yaradığını bilmiyorum. eline sağlık yinede kolay gelsin. cevabını bekliyorum.

--------------- Ekleme ---------------

kardeş bunu okumadığımı sanma .

Vodafone live! ile Müzik, Oyun Resim, Video indirebilir, haberleri, maç sonuçlarını, astroloji yorumlarını ve daha fazlasını cebinizden kolayca takip edebilirsiniz. Üstelik 21 Nisan 2008 tarihinden itibaren Vodafone live!'da dolaşmak 3 ay süreyle bedava! Bu fırsattan yararlanmak için GPRS destekli cep telefonunuzun ayarlarını yaptırmanız yeterli!

ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. ayrıca 21 Nisan 2008 den itibaren demişsin bir 05 08 2008 deyiz kampanya bitmişmi yoksa devam ediyormu. şu anda yükledim bu 3 aylık bedava kullanımdan bende yararlanabilirmiyim ?

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
BEDAVA DEĞİL ÜÇRETLİ BEN SÜREKLİ KULLANNIYORUM AMA Bİ BEDAVALIĞINI GÖRMEDİM BU KONUYU BİRZAT MÜŞTERİ HİZMETLERİYLE GÖRÜŞECEĞİM HALA Bİ KONÖR BORCUM CVAR VODAFONE YE İLK YÜKLEMEMDE DÜŞECEKLER Bİ DE SANKİ ÖDEME YAPMAYACAKMIŞIZ GİBİ BAĞLANTIYI KESİYORLAR 1 KONTÖR BORCUM VAR DİYE ŞUANDA BAĞLANAMIYORUM :nono:

tufanak

Üye
arkadaşlar vodafone live facebook erişimini de 21 ekime kadar ücretsiz yaptı.bilginize.

'_ergin_'

'_ergin_'

Üye
saol paylaşım için

begumtrk

Üye
facebooka bedava vodafonelive dan girebilmek icin 21 ekim son gun unutmayin!!:agla

muslum3458

Üye
telefonum 6680 ayarları yaptım ama açmıyor.yardımcı olurmusunuzzzzzzzzzzz

hakan_yildirim

Üye
:mahcup:
bedava diye hemen dalmayın
ben denedim köntürüm 0 dı girdim bir sürü proğram video müzik oyun indirdim
sonra çıktım ki
vodafone bana 48 tane mesaj yolladı arka arkaya

gprs limitinizi aştınızdan dolayı -5 -6 -3 -8 -4 ...................... -- böyle devam eden mesajlar geldi.
hesapladım 108 tane köntür borcluyum vodafone:mahcup:
bende artık o hatta köntür yüklemedim

hemde hattım 0542 liydi
çok üzüldüm.:mahcup:

--------------- Ekleme ---------------

myparadisem sakın kontör yükleme aga bende de oldu 100 kontör yükledim 85 kontör aldılar birde kafalarına göre 5000 sms e üye yaptılar 100 kontör gitti anlican 2 dakikada bende sms hakkı bitince benim 100 kontörü aldınız bari kazık ataym size dedim 5 tane 54 sms lik oyun indirdim 6.yı indiriyodum 950 kontör borcunuz bulunmaktadır dedi:pro:

karabasan5555

Üye
ben gizli sorumu ve şifremi unuttum be olacak şimdi lütfen bilen warsa yardım etsin başka hat almak istemiyorum şimdiden saolun

sarıoklar

Üye
4440542

lenovo

lenovo

Üye
vodafone live linkine nasıl girebiliriz.....

sarıoklar

Üye
online işlemlerden vodafone live ayarlarını cep telefonunuza gönderiniz.

wayn3

Üye
teşekkürler

FFeLaKeTTR

FFeLaKeTTR

Üye
Şu Anda Yapıılmııyor Ayarlar Ne Telefondan Ne İnternetten Nede 7048 den Gelmimiyor:S

ilo53

ilo53

Üye
arkadaslar lıve ayarları gonderemıyorum o my vodafonedende live yazp 7048 gonderıncede

cacus

Üye
Aynen ya şifremi unuttum. SIFRE yazıp 7048 e gönderiyorum ama mesaj gelmiyo.

Üst Alt