Vodafone Lira Yüklemenin Yükselmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Lira Yüklemenin Yükselmesi
Evet arkadaş başlıktanda anlaşılacağı gibi vodafone bundan sonra en Az 7 tl yüklemeyi 10 tl olarak değiştirdi. Bundan sonra en Az 10 tl olacak. Vodafone bunu başlattı. Diğer operatörler de Sonradan ayak uyduracak.

plusnettr

plusnettr

Üye
Günaydın avea ve Turkcell de 7 lira kalktıktan sonra vodafone kaldırdı. Hangi mağara bu arada ?

alaStar

alaStar

Üye
Ben espriye güldüm kendisini tanımam :)

bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi
Ben espriye güldüm kendisini tanımam :)

yok kardeşim ben sana birşey demiyorum arkadaş aşırı sinir edici kelimeler kullanıyor. Aklı sıraca espiri yapıyor. Ama karşısındaki insanın ne tepki vereceğini bilmiyor.

• Beğen
Tepkiler: alaStar
phasan

phasan

Üye
Turkcell en az 12 tl var mis arkadasim demisti

plusnettr

plusnettr

Üye
plutnettr arkadaşımız kendisini biraz fazla övüyor. Bir de çok aşırı sinir edici kelimeler kullanıyor. Bir gün biri patlayacak.

Buyursun patlasın bakalım. Konu çok eski bir konu o bakımdan öyle yazdım. Her yazılana alınıyorsanız o da sizin bileceğiniz birşey.

bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi
Buyursun patlasın bakalım. Konu çok eski bir konu o bakımdan öyle yazdım. Her yazılana alınıyorsanız o da sizin bileceğiniz birşey.

konu eski mi. Başka paylaşan bir arkadaş var mi. Ben göremiyorum. Varsa link at. Kilitleteceğim benim açtığım konuyu. Hatta komple siliniyorsa sildireceğim şu an ki bu konuyu. Sadece link at.

plusnettr

plusnettr

Üye
konu eski mi. Başka paylaşan bir arkadaş var mi. Ben göremiyorum. Varsa link at. Kilitleteceğim benim açtığım konuyu. Hatta komple siliniyorsa sildireceğim şu an ki bu konuyu. Sadece link at.

Ok takip ettiğim forumlar karıştı. Mağara konusundaki benzetmemden dolayı konuyu açan arkadaştan özür dilerim.

bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
turkcell en az 12 tl aveayı bilmiyorum vodafone 10 tl minimun , ben bu olayı hiç sevmedim..

murat.122a

murat.122a

Üye
kötü oldu herkese geçmiş olsun

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
kötü oldu herkese geçmiş olsun

durumu zayıf olanları hiç düşünmüyor şu operatörler, 12tl ne demek bee 10 a düzle işte turkcell de iyice bozdu, gidip yabancı ülkelerde yaşayacaksın.

murat.122a

murat.122a

Üye
Kontör sistemi daha iyiydi bence

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
bilmiyorum ama durum kötüye gidiyor, insanların şirketlerine çok yatırım yapmalarını istiyor anlaşılan operatörler, 5tl aldığımı bilirdim bea, ayıptır günahtır.

phasan

phasan

Üye
Ben 7 tl kontur yukluyorum bizim sokta Vodafone

bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi
zaman geçtikçe o sokaktaki arkadaşta 10 tl den aşağı yüklemeyecek kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt