vodafone Hesabını Bilen Tarife 2012 Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erenekiz

Üye
    Konu Sahibi
vodafone Hesabını Bilen Tarife 2012 Soru
Arkadaslar Hesabını Bilen Mini tarifesine 15 tl geçmek istiyorum vergi dahilmi yoksa öiv kdv derken fiyat artarmı kısacası paketi gecmezsem ay sonunda ne kadar fatura öderim
Tarife Detay:

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaslar Hesabını Bilen Mini tarifesine (15 tl) geçmek istiyorum ben ayda 1 saat falan konusuyorum sms le isim olmuyor ancak bu fiyatlara vergi dahilmi yoksa ötv kdv derken bu fiyat ne kadar olur Kısaca 1 saat konussam hic sms göndermesem ay sonunda ne kadar fatura öderim vergi dahil

Tarife Detay:

Hesabını bilen tarifede belirlenen ücreti geçemezsiniz. Mevcut paketleriniz bittiğinde hattınız kullanıma kapanır o yüzden istesenizde faturanızı aşamazsınız.

emre-4444

emre-4444

Üye
1.21 tl iletişim vergisi hariç yani en fazla16.21 tl ödersin

guney28

guney28

Üye
Arkadaslar Hesabını Bilen Mini tarifesine 15 tl geçmek istiyorum vergi dahilmi yoksa öiv kdv derken fiyat artarmı kısacası paketi gecmezsem ay sonunda ne kadar fatura öderim
Tarife Detay:

Fiyatlar tüm vergiler dahil 15TL'dir...

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
ya bu 50 mb sonra hız duruyor mu yoksa bağlantı kesiliyor mu yoksa 50mb sonrası ücrete mi giriyo

guney28

guney28

Üye
Kullanım 50 mb'ttır 50 mb'tan sonra sizin isteğinize bağlı olarak ek internet paketi alarak internete girebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...