Vodafone Grubu CEO’su Vittorio Colao Vodafone Arena’da

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vodafone Grubu CEO’su Vittorio Colao Vodafone Arena’da
Yaptığı sponsorluk anlaşmaları ile adından sıkça söz ettiren Vodafone dijital dönüşüm proje çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Türkiye’ye gelen Vodafone Grubu CEO’su Vittorio Colao Vodafone Arena’daBeşiktaş JK Başkanı Fikret Orman ile görüşerek incelemelerde bulundu.5 Eylül 2014 –Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşması kapsamında inşaatı devam eden Vodafone Arena’nın çalışmaları hakkında Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman’dan bilgi alan Vodafone Grubu CEO’su Vittorio Colao, sponsorluktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, yürütülen özverili çalışmalardan ötürü Orman’a ve Beşiktaş Kulübü yetkililerine teşekkür etti.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız



Vodafone Grubu CEO’su Vittorio Colao, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:

“Vodafone Türkiye’nin ülkenin dijital dönüşümüne liderlik edecek, yatırım odaklı yeni stratejik programı ‘Dijital Dönüşüm Hareketi’nin önemine inanıyoruz. Vodafone’un büyüme unsurlarından biri, gelişmekte olan pazarlar ve heyecan verici bu ülkelerde önemli yatırımlar yapıyoruz. Önemli bir potansiyel barındıran bu pazarlarda, uygun fiyatlı akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla mobil veri kullanımı hızla artıyor. Vodafone Türkiye’nin ‘Dijital Dönüşüm Hareketi’ kapsamında yapacağı yatırımlar için önümüzdeki iki sene toplamda 2 milyar TL’nin üzerinde kaynak sağlayacağız. Bu ek yatırımlar içinde en büyük payı da teknoloji yatırımları alacak.”

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Vodafone CEO’su Vittorio Colao’ya Vodafone Arena ziyaretinde Beşiktaşlı futbolcuların imzaladıkları “Colao” yazılı bir forma ve kaşkol da hediye edildi.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt