Vodafone Karakartal Görkemli Bir Şekilde Tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vodafone Karakartal Görkemli Bir Şekilde Tanıtıldı
Türkiye spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşması kapsamında olan “Vodafone Karakartal” tanıtıldı.

Sportif alandaki faaliyetleri ile gündeme gelmeye devam eden Vodafone Türkiye, Beşiktaş JK klubü ile yapılan anlaşma kapsamında taraftarların yeni gözdesi olacak Vodafone Karakartal‘ın tanıtımı gerçekleştirildi.

Beşiktaş JK ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone Türkiye, Vodafone Arena isim sponsorluğu ve Beşiktaş futbol takımı ana sponsorluğunun ardından şimdi de Beşiktaş taraftarlarına yönelik bir program geliştirdi. Şirket, iletişim ve iletişim dışı fırsatlardan oluşan “Vodafone KaraKartal”ı, Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman, Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk‘unkatılımıyla Vodafone Arena’da düzenlenen basın toplantısıyla tanıttı.



Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman; ““Vodafone Karakartal’dan Sağlanacak Ek Gelirle Her Yıl Bir Arena Daha Yapabiliriz” dedi. Alanında bir ilk olan Vodafone KaraKartal, Vodafone Türkiye’nin mevcut tarifeleri içinde herhangi bir sınırlama olmadan kendisine uygun olanı seçme özgürlüğü vermesi, taraftarın takımına destek olmasını sağlaması ve Beşiktaşlılara özel deneyimler sunması ile dikkat çekiyor. Beşiktaşlı taraftarlar, Vodafone portföyünden diledikleri bir tarifeyi seçip, aylık ödeyecekleri ek bir ücretle Vodafone KaraKartal’a katılabiliyor.



Ek ücret için aylık 1TL Destek Paketi, 3TL Destek Paketi ve 5TL Destek Paketi seçeneklerinden birini tercih edebilen abone, aktif üye olduğu süre boyunca ödeyeceği bu ücretle takımına destek olacak. Aboneler ayrıca, seçtikleri paket tipine göre maç günleri 100 dakika, 100 SMS ve 100 MB gibi iletişim ve imzalı formadan Teknik Direktör Slaven Bilic ve futbolcularla yemek yemeye kadar iletişim dışı pek çok fırsattan yararlanabilecek. Vodafone KaraKartal, bireysel ve kurumsal tüm abonelerin katılımına açık olacak.
 


Üst Alt