vodafone gprs mms otomatik ayar için

Sponsorlu Bağlantılar

onbak

onbak

Üye
    Konu Sahibi
vodafone gprs mms otomatik ayar için
mms için ,mms ayar yazıp 7048

gprs için
LIVE yazıp 7048 e gönderin ayarlar otomatik geliyor :oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Saol.

c3surr

Üye
6300 kullanıyorum bir turlu gelmiyor 10 defa yolladim

masternuker

Üye
saol

xxxooo

xxxooo

Üye
kanka saolda bana yazı qeliyo ayarlarınız sms olarak qelck pın 1234 die ama qelmıyo

mustafa_(87)

Üye
rezalet bir sistem hemde ücretli

nokiae60

Üye
yaa benim telefonum n72 o yaraları kaç kere yaptım ama ağ geçidi cevap vermedi diyo bilen biri varsa yardım etsin yaa:agla:agla

onurca06

onurca06

Üye
ücretli mi değil mi?

ya ndr bu mondofondan :D çekdiğimiz :D

sarıoklar

Üye
my vodafone'dan ayar göndermek ücretsiz

onurca06

onurca06

Üye
olmuyor ama :(

PELE_FB_66

Üye
kardeşim şu mms ayar nasıl boşluk birakiliyormu tam parantez içinde yazsan ne zaılcak ona göre hareket edelim dimi şimdiden tşkr ederim

sarıoklar

Üye
kardeşim şu mms ayar nasıl boşluk birakiliyormu tam parantez içinde yazsan ne zaılcak ona göre hareket edelim dimi şimdiden tşkr ederim

vodafone internet sitesinden myvodafone'a girin istediğiniz ayarı otomatik olarak telefonunuza gönderin.

qimolen12

Üye
ya oluyomu gerçekten ben kaç gündür ugraşıyorum bu nalet msn ye birtürlü ulaşamadım cepten açamadın bi türlü

foursquare

Üye
abcim bizde denedik olmuyor

anadolux

Üye
samsung b3410 internet ayarları yardımcı olur musunuz ya acil ?????

arifkarakurt

Üye
mesaj yaz bölümüne(LIVE) parantez içindeki aynen yaz 7048 gönder sana ayar ve şifre gelecek tele kaydet sonra kapat teli aç kullnmaya basla desteklemezse onun mesajıda gelir sana tamam..

canavar3

Üye
OLmuyor bu:S Para tuzağından başka bir şey değil türkiye genelinde 45 kuruşa bir msj ücreti alındığına göre soygun bu gidin bir vodafone bayisine ayarlarlar

gezgin27

Üye
vodafoneden bayisine gitdiginde de 2 lira işlem ücreti alıyorlar

ahıskalı95

ahıskalı95

Üye
sağolasın kardeş eyvallah :tşk:

dj eşref

Üye
arkadaslar mesaj yollamanıza gerek yok mesaj yollamak eskıden kaldı bakın şunları yapın *3636# yaz arama yapın (kesınlıkle ucretsızdır telefonuzda hıc TL olmadan bıle arayabılırsınız)cıkan ekranda cıhaz ayarları alma secenegı var ordan alabılırsınız sıze 3 tane ayar gelecek VODAFONE LIVE/VODAFONE INTERNET/VODAFONE MMS/ gelen mesajları acabılmek ıcın sızden kod ısteyecek 1234 yapıp seceneklerden kaydet dıyeceksınız hepsı bu kadar.......

Üst Alt