Vodafone Freezone Star Wars gelen mesaj

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Freezone Star Wars gelen mesaj
Dün şu mesaj gelmişti bende denileni yaptım..

Neyse yolladım bu mesajı 1001'e.
Ertesi gün(Bugün) 0212 340 4806 nolu numaradan aramışlar uyuyordum denk gelemedim. Geri aradığımda mesaj bırakmamı söylüyordu telesekreter.
Sonra 0212 340 4855 numarasından aradılar açtım. Gösterime bi arkadaşınızla gitmeye hak kazandınız dediler. Saat 23:00 da orda olmaya çalışın dendi. Sonra fiyatı sordum ücretsiz dedi ve ikramlar olacağı söylendi.

Sorum şu bi sakatlık çıkmasın? :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Sakatlık olacağını zannetmiyorum, ama herşeye de hazırlıklı olmakda yarar var :ehe

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Söylenen saatte oraya git ve biraz gözlem yap.Senin gibi gelenler varsa aralarına katıl, senden başka gelen yoksa koşarak uzaklaş.

• Beğen
benjamin21

benjamin21

Üye
Dün şu mesaj gelmişti bende denileni yaptım..

Neyse yolladım bu mesajı 1001'e.
Ertesi gün(Bugün) 0212 340 4806 nolu numaradan aramışlar uyuyordum denk gelemedim. Geri aradığımda mesaj bırakmamı söylüyordu telesekreter.
Sonra 0212 340 4855 numarasından aradılar açtım. Gösterime bi arkadaşınızla gitmeye hak kazandınız dediler. Saat 23:00 da orda olmaya çalışın dendi. Sonra fiyatı sordum ücretsiz dedi ve ikramlar olacağı söylendi.

Sorum şu bi sakatlık çıkmasın? :)
Sıkıntı olmaz
gitt git

• Beğen
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Konunun son durumu ne ?

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
yolladıktan sonra bikez aradılar biyerden. sanırım veri izni veriyomuşuz sonra bikaç yere iptal falan mesaj attım ondan sonra başka reklam amaçlı arama olmadı

Üst Alt