paradox1026
Üye
-
Konu Sahibi
-
ya turkcell in ne avantajı var ki öyle söylüyorsun, bana turkcell in vodafone dan 1 tane fazlasını söyle yukarıdaki konu farklı onu yazmaDoğru yoldasın kardeşTurkcell'den asla şaşmam.
Benim iletişimimi sağlasın isterse bir tane tarifesi olsun , kontör kartı da 1 milyar olsun, yine alırım yine alırım.
Kalite ve müşteri memnuniyeti benim için çok önemlidir.
dostum eline sağlık çok güzel yazmıssın ya sadaka yolluyorum demişşin ya iyi olmuş ama bu nu okuyan kişi de senini benim gibi birisi bi faydası yok yani
arkadaşım müşteri bu gibi konularda memnun olur turkcell 5 yıl sonra halini görürüm ben, al buraya yazıyorum vodafone, turkcell e fark atacak müşteri sayısında....hem senin için kontör önemli değilse neden 35 kontörü dert edeceksinde 1milyarlık kontör al o zaman istediği kadar alsın gsm opaeratörün senin iletişimin var mı var
Vallahi Cihan abi ne diyeyim. Klavyene sağlık.Turkcell kaliteli ve kontor iadelerini anında yapan bir şirket
Bir şirket için öncelikle müşteri istek ve memnuiyeti gerekli eğer bir adam beni bağlamak için ucuz tarife çıkarıyor sonra onu kaldırıyorsa yada şartlarını ağırlaştırıp zam yapıyorsa bkz:avea sınırsız
Tek bir santralin çokmesi ile toplam müşterinin yüzde 20sine hizmet veremeyip kontor bile yüklenemiyorsa alınan şikayetlere anında çözüm bulunamıyorsa
Müşteri mutlu olmadığı operatörde neden kalsın
Turkcell pahalı katılıyorum ama Kalitesi tartışma bile açık değildir.
Burakistan adlı arkadaşımıza:2 operatörün kapsama alanı bir Turkcell edemiyorsa bu Turkcell'in ulaşılmazlığını gösterir.
10 sene değil 60 sene sonra bile Turkcell rakipsiz olacaktır.
Turkcell gerçekten dediği gibi hayata bağlıyor
Vodafone gecikmeleriyle ve memnuniyetsizlikleriyle Farkını Ortaya Koyuyor
Avea hep kazıklayarak hemde kalitesizlikle Konuşturuyor (Konuşturmaya Çalışıyor)
Hımm:Müşteri bedelini ödüyorsa kusursuz hizmet almak ister bunca yıl soydular bizleri birazda biz soyalımBayadır açılmıyordu böyle konular. Özlemişim... Kampanya yapınca aslansın Vodafone, tüm hatlar Vodafone'a. Sonra hop sorun oldu, hadi Turkcell'e geri... Dön babam dön.
35 kontor durup dururken düştü burakistan arkadaşım ve Vodafone çağrı merkezindeki bayan tarafımızdan yanlış düşüş olduğu doğrulanmıştır dedi ve form oluşturdu 5 gündür bekliyorum
Burakistan istersen hayrına sana da bir 50 kontor gönderebilirim yada Vodafone 'a sölimm de Vodafone'nu haksız yere savunduğun benim kontorumu sana yollasınlar bende sevaba gireyim bari
Ne dersin Arkadaşım ? ok dersen yolla numaranı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?