mrb arkadaslar paylasım yapan moderatör ark. 1 kasımdan sonra bitiyor demis ama bana 15 aralıkta vodafoneden gelen bi mesajı size aynen aktarıyorum
"Arkadaşlarınla cepten MSN'le UCRETSiZ Chatlesmek istermisin? MSN yaz 7048'e gönder, gelen uygulamayı cebine indir MSN'den BEDAVAYA chatleş Kayıt ücreti 1SMS"
Aynen gelen mesaj bu ve bende denileni yaptım bana web ayarlarını gönderdi.. ardından bi link felan gelmedi live.vodafone.com a girdim.. ama ordanda eskiden bulunan msn kalkmıs anlık mesajlasma diyor acıyorum konu baslıgı ebuddy ama ordada cıkan bişey yok beyaz bos sayfa..
müşteri hizmetlerini aradım.. dedim böyle bi mesaj geldi bunu yaptım ama link gelmedi telefonunuz bosta kalacak sekilde bizi arayın dedi:S ben anlamadım simdi vodafonede msn bedavamı degilmi
2.si ebudy indirdigimizde normal hotmail veya msn uzantili msn adreslerimize girebiliyormuyuz yoksa farklı ebudy hesabımı acmamız gerekiyor lütfen bi acıklama yapabilirseniz sevinirim.. bol paylasımlar tskler
Son olarak burdan indirdigim program N73 olarak gösteriyor? 6300 da sorunsuz calısırmı ?