Vodafone Ebuddy Messenger 240x320 (ücretsiz) - Vodafone Live Sitesinden-

Sponsorlu Bağlantılar

okankoc

okankoc

Üye
tesekkürler

asivelet

Üye
samsung l700 için yükleme nasıl yapılıo yardımcı olurmusunuz

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
samsung l700 için yükleme nasıl yapılıo yardımcı olurmusunuz

Samsung telefonlarına bildiğim kadarıyla jar dosyalrı direkt atılıp program çalıştırmıyor. google den samsung telefonlarına msn yükleme diye yaz sorununu kendin hallet:oke:
Balık satmayı değil tutmayı öğretme meselesi ;)

mustix68

mustix68

Üye
mrb arkadaslar paylasım yapan moderatör ark. 1 kasımdan sonra bitiyor demis ama bana 15 aralıkta vodafoneden gelen bi mesajı size aynen aktarıyorum
"Arkadaşlarınla cepten MSN'le UCRETSiZ Chatlesmek istermisin? MSN yaz 7048'e gönder, gelen uygulamayı cebine indir MSN'den BEDAVAYA chatleş Kayıt ücreti 1SMS"

Aynen gelen mesaj bu ve bende denileni yaptım bana web ayarlarını gönderdi.. ardından bi link felan gelmedi live.vodafone.com a girdim.. ama ordanda eskiden bulunan msn kalkmıs anlık mesajlasma diyor acıyorum konu baslıgı ebuddy ama ordada cıkan bişey yok beyaz bos sayfa..
müşteri hizmetlerini aradım.. dedim böyle bi mesaj geldi bunu yaptım ama link gelmedi telefonunuz bosta kalacak sekilde bizi arayın dedi:S ben anlamadım simdi vodafonede msn bedavamı degilmi

2.si ebudy indirdigimizde normal hotmail veya msn uzantili msn adreslerimize girebiliyormuyuz yoksa farklı ebudy hesabımı acmamız gerekiyor lütfen bi acıklama yapabilirseniz sevinirim.. bol paylasımlar tskler

Son olarak burdan indirdigim program N73 olarak gösteriyor? 6300 da sorunsuz calısırmı ?

ibrother

ibrother

Üye
iiiiiiiiii teşekkür...:bigstar:

ATYONOZ

Üye
Teşekkürler

asi430

asi430

Üye
teşekürler..

haskocaman

Üye
2 gun once 2 adet vodafone 945 telefon aldım. sadece acılıp menusune falan bakıldı. ılgılenen arkadaslar varsa satmayı dusunuyorum. orjınal kutusunda 2 adet cihaz var. ozelden ulasınız.

hozatlim

Üye
5130 içinde ücretsiz mi

akifd

akifd

Üye
teşekkür

adalara

Üye
ücretsiz ve yazı yazabilen bir tane var mı:ah:bann:

kalkan3434

Üye