Vodafone Ebuddy Messenger 240x320 (ücretsiz) - Vodafone Live Sitesinden-

Sponsorlu Bağlantılar

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Ebuddy Messenger 240x320 (ücretsiz) - Vodafone Live Sitesinden-
* Vodafone messenger in iptal olması ile, vodafone e buddy yi kullanıma sundu

*Tüm kullanıcılar için ücretsiz erişim 1 Kasım 2010 tarihine kadar geçerlidir. Bu tarihten sonra Cep Özgür tarifesindeki kullanıcılar servisleri ücretsiz kullanmaya devam edeceklerdir.

** E-Buddy uygulamasını indirerek ücretsiz mesajlaşabilecek telefon modelleri şunlardır: Samsung E250, U700, Nokia N95 8GB, N95, E65, N73, N70, 6630, 6300, 6280, 5300 SonyEricsson K750i, W910i LG KS360

Önemli Not: Ebuddy uygulamasını indirmek, kullanmak ve mobile.live.com adresine cep telefonunuzdan erişim 1 Kasım 2010 tarihine kadar tüm kullanıcılar için tamamen ücretsizdir. Bu tarihten sonra Cep Özgür tarifesindeki abonelerimiz bu servisleri ücretsiz kullanmaya devam edeceklerdir.

Arkadaşlar listenin dışındaki telefonlarda çalıştıran arkadaşlar yorumlarda bildirsinler konuya ekleyeceğim. Ama bütün s60v3 lerde çalışır diye düşünüyorum.
.....................................
ekler:

Desteklenen diğer modeller:
* Nokia 5800
* Nokia 6500 slide
* ericcson w580i

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ulutas33, derbeder25, turan_65 ve 10 diğerleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
paylaşım için :tşk:

karakule100

karakule100

Üye
:tşk:

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

MaYDaY_06

Üye
süperrrrrrrrrrrrrrr

DiscoInferno89

DiscoInferno89

Üye
resimdeki rpg nin adı ne

BARAN_24

Üye
5800 ve 6280 de sorunsuz çalıştı....

tusubasa

Üye
vodafone ayda 8 tl sınırsız internet 100mg bitikten sonra internet hızı düşer ama ücretsiz devam eder indirmeler yavaşlar bağlantı yavaşlar ama eskisi gibi yine bağlanılır sn/56 kilobayt alır bu hızda internet müthiş 100 mg tayken sn/750 bu hızda internetten bir müzik 10 mg tı 1 dk indirir kilobayt alır

devilmy

devilmy

Üye
Tl gidiyo msn paralı herhalde

aliyarar1790

aliyarar1790

Üye
bende giriyor 1-2dk sonra kendiliğinden hesaplar geri kapanıyor bazende kapanmıyor

mfh44

Üye
saolun

mds_06

Üye
Ericsson K750 de hata verdi.

wadegame

wadegame

Üye
vodafone ayda 8 tl sınırsız internet 100mg bitikten sonra internet hızı düşer ama ücretsiz devam eder indirmeler yavaşlar bağlantı yavaşlar ama eskisi gibi yine bağlanılır sn/56 kilobayt alır bu hızda internet müthiş 100 mg tayken sn/750 bu hızda internetten bir müzik 10 mg tı 1 dk indirir kilobayt alır

Evet tusubasa kardeş sana aynen katılıyorum en güzeli vodafoneden günlük cepnet abonesi olmak müthiş ben hergün 50krs a sınırsız internet kullanıyorum 5800 da windows live messengeri de kurdum sanki pc başında gibi oluyorum hiç bir sorun olmuyor arkadaşlar yalnız aylık abone güzel ayda 8tl ama tavsiye etmem bence çünkü bir ara bitmeye 10gün kala ücretlendirilmeye başladım neyse giden paraciklari vodafoneden geri aldım ama vodafonede internete girmek süper birşey hatta pcye bağlayıp internete de girmek güzel oluyor :yuru

reoksit

reoksit

Üye
n81 8gb sorunsuz çalışıyor emeği geçen akadaşlara çok teşekkürler vodafonun sınırsız internetini kullanıyorum şimdiye kadar bir problem yaşamadım

sanitorium

Üye
6500-slide da sorunsuz çalışıyor.

*KaRaTeKe*

*KaRaTeKe*

Üye
arkadşlar benim sony ericcson w580i de çalışıyor

psychomax13

Üye
teşekkürler...

vedat533

vedat533