Vodafone da Sınırısz İnternet paketi yokmu ? BİLGİSİ OLAN BİR BAKSIN LÜTFEN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone da Sınırısz İnternet paketi yokmu ? BİLGİSİ OLAN BİR BAKSIN LÜTFEN
internet sayfasında 9.99 aylık KOTASIZ internet paketi vardı ama orda artık yeni paketler felan geride bıraktı diyor
bu adreste görebilirsinz pahalı olmayacak şekilde o kadar hızada gerek yok vodafone da kotasız net kaça bulunur veya var mı

AYRİYETEN BU FREEZONE NE İŞE YARIYOR YARARLARI NELERDİR VODAFONA YENİ GEÇTİM SAYILIR TARİFEMDE CEP ÖZGÜR

BİGİLERİNİZİ BEKLİYORUM ...

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER .........
: ?

_RYUK_

_RYUK_

Üye
250 mb kotali sınırsız ilk 3 ay 7 tl

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi

moniacful

Üye
sonra 14 tl oluyo

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
galiba kimse sorumu cevaplamak istemiyor :vur

yunus4554

yunus4554

Üye
birisi söylicek umarım nasıl abone olundugunu arkadaşlar bu kadar zormu aylıkcepnet paketi şukadar ücretilidr ve şu şekilde abone olunur die :nono:

Arkadaşım 7 tl ye 3 aydan sonrada 14 tl nsl abone olduğunu bilmiyorum müsteri hzmetlr ararsan söylerler.

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşım 7 tl ye 3 aydan sonrada 14 tl nsl abone olduğunu bilmiyorum müsteri hzmetlr ararsan söylerler.

Sınırsız paket vodafone sayfasında bulamadım 7 tllik sınırsız internet paketi yok yani bu hangisi oluyor link atabilirmsn :hmmm

By Mehmet 46

By Mehmet 46

Üye
ABONE CEPNET250 3636'a gonder
ilk 3 ay 7 tl sonra 14 tl

moniacful

Üye
olay budur :D

By Mehmet 46

By Mehmet 46

Üye
250 mb belli bi hız weriyor 250 mb gctiğnde hz dusuyr bn kullanyrum bu arada ceptn gryorum cvplaymyrm hata weryor.

- - - Eklendi - - -

buraya bk bi

www.vodafone.com.tr/Internet/Aylik-Yeni-Cepnet-Paketleri.php

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
250 mb belli bi hız weriyor 250 mb gctiğnde hz dusuyr bn kullanyrum bu arada ceptn gryorum cvplaymyrm hata weryor.

- - - Eklendi - - -

buraya bk bi

Allah razı olsun be yahu sonunda cvplayan oldu yani 250 liği seçtigimizde 250 mb kadar belli bir hız sonrasında hız 96 kbps ye düşüyor sanırsam işte buydu varmış istedigim paket :D çok saol

Bu freezone ne gibi yararları var acaba ?

By Mehmet 46

By Mehmet 46

Üye
önemli değl kardesim isine yaradıysa sorun yok .d

freezone ne olduğunu bile bilmiyorum anlarsan banada haber wer :D

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
önemli değl kardesim isine yaradıysa sorun yok .d

freezone ne olduğunu bile bilmiyorum anlarsan banada haber wer :D

tamam :D umarım bilen vardır da faydası varsa söyle daha abone olmadım eğer bi yararı varsa abone olurum .. :)

sinan-19

sinan-19

Üye
Ben de vodafone hat alacağım bu cepnet paketi ilgimi çekti bir de freezonenin avantajları nelerdir ben 18 yaşındayım freezona kabul ederler mi beni ??

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
freezone nin yararları neler arkadaslar bilgisi olan yararlanan söyleyebilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt