Faturasız Vodafone Cepnet Hiz

Sponsorlu Bağlantılar

blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Cepnet Hiz
gecen cuma cepnet hizim 200kb civariydi hatta yer yer 1.6mbite kadar cikti normalde 15kb civari olan net ucmustu nedeni ne olabilir bunun? Suanda eskisi gibi net keske hizi hep iyi olsa :)

skylinegti

skylinegti

Üye
gecen cuma cepnet hizim 200kb civariydi hatta yer yer 1.6mbite kadar cikti normalde 15kb civari olan net ucmustu nedeni ne olabilir bunun? Suanda eskisi gibi net keske hizi hep iyi olsa :)
eğer cepnet kotasını aşmadan kullandığınız hızı söylüyorsanız normal ama kota aşımında olduğu halde hızlandıysa vodafone 40 yılda bir böyle şeyler yapıyor :) teknik bir sorun galiba...

blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
8gb kadar data indirdim bir gecede dedim vodafone adam oldu heralde ama tabi ki fiyasko oldu sabah keske 200kbit bari olsa o bile yetiyorSuan 12 kbit civari :)

memolarusso2

memolarusso2

Üye
Aynen ben gecen hafta sonu 8mbcikti 18gb indirme yaptım sonra yine yavasladı . cuma gunu bir daha hizlandi 12 saat falan ama yine yavasladi suan yavas .

blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
vodafone'u sikayat edemiyor muyuz cunku adil kullanimda 7.2mbit sonrasi 96kbitb olmali ama hic tutmuyor

celilcemre

celilcemre

Üye
Bende 10 mbit hız vardı. Ama o günler geçti. Şimdi 2-3 mbit var ama her program çalışmıyor.

BoykaYuri

Üye
eğer cepnet kotasını aşmadan kullandığınız hızı söylüyorsanız normal ama kota aşımında olduğu halde hızlandıysa vodafone 40 yılda bir böyle şeyler yapıyor :) teknik bir sorun galiba...
hmm. benim şuanki sınırsız hattın dışında
kullandığım sınırsız bi hat daha vardı. önceden
6120c tlfnunu kullanırken internet çok yavaştı,
sonrasında galaxy s4 mini kullanmaya başladım ve
hattı tlfna takmak için kırdım.kırarkende
etrafından hafif metal parçaları kopardım. hattı
kırdiktan sonra tlfna taktım ki internetimın kotası
sanki kalkmis gibi hızlandi. hakikaten tam 6 ay
hattı kullandıktan sonra kayıp ettim. açık
almıştım hattı ,bu yüzden tekrar çıkaramadim.
acaba ilk sınırsız hattım kenarından parça
kopardım diye mi kotası kalktı diye düşünmeden
edemiyorum. inanin günde 50 ila 70 gblık film
oyun vs indiriyordm ama en ufak bi hız düşmesi
olmuyordu. şu an elimdeki hatta cepnet sınırsız,
kenarlarından kırmak geliyor içimden çünkü çok
yavaş

celilcemre

celilcemre

Üye
zaten yavaş ozamanlar vodafone açığı vardı. onu düzelttiler. Ben pc de kullanıyordum, o dönem bitti.

BoykaYuri

Üye
zaten yavaş ozamanlar vodafone açığı vardı. onu düzelttiler. Ben pc de kullanıyordum, o dönem bitti.
hmm. bahsettigim hattı daha bi ay önce kaybettim. yani bir ay öncesinde bile kotasızdı. bana sanki kota vs simkartla ilgili bişi gibi geliyor. sanki kota engellemesi sim kartla sağlanıyor gibimë geliyor haa.bilmiyorum ama kaybettigm hat tam bi nimetti. öyle bi hat bulunmaz hint kumaşındn daha değerli artık benim için.

celilcemre

celilcemre

Üye
Zannetmiyorum, kesin de bilgim yok live den hızlı giriyorum ama video oynatıcı çoğu prolar çalışmıyor. tarayıcılar çalışıyor. indirmede sorun yok.

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye

bu hızı nasıl yükseltcez yaa herzaman böyle :(:( :( :( :( :( 988 kbs falan diye duydum alırken ama adamlar 8 kb bile vermiyo :( sorun telefonda değil android,windows phone8 , s40,s60 her telefonda denedim bişey değişmiyo... :( eğer vodafone bunu bilerek yavaş yapıyosa anında iptal edecem :( bide o adil kullanım kotası hiçbir dosya indirmediğim halde 1 saat içinde gidiyo? sadece faceye giriyom 1 saatte 250 mb yakmaz ki face? benim arkadaşlar 250 mb alıyo turkcell den 1 ay sürekli dosya falan indiriyolar internet hızıda 300 kb falan ama kotası ay sonuna kadar yetiyo ben vodafone dan 250 mb alsam 1 satte keserler oderece ama bu işte iş var telefonun tarayıcı dosya şeylerinde 50 olunca adamlar kotayı düşürüyo? zaten yüksek olan hali 10 kb ?düşünce 3,5 oluyo 2 türlüde berbattttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

celilcemre

celilcemre

Üye
vodafone sınırsız internet symbian telefonun varsa mükemmel. vodafona live ayarlarına gir. gelişmiş ayarlar de yakın kopya portu 212.65.136.226 altına 9401 yaz tamamdır.

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
Vodafone livede girmiyo 0,00 olarak gösteriyo?

celilcemre

celilcemre

Üye
symbian kullanıyorsan girer.
0000 olanı değiştireceksin. Cete tube müziklood prolarının proxy ayarlarını da değiştir.

celilcemre

celilcemre

Üye
ayarlar bağlantı ayarlar ağ hedefleri vodafone live aç gelişmiş seçenekler yakın kopya portu 212.65.136.226 yaz. Alttakine 9401 gir tamamdır. Cetube muzikloud ayarlarının proxi adreslerini de aynı yap.

archh

Üye
ayarlar bağlantı ayarlar ağ hedefleri vodafone live aç gelişmiş seçenekler yakın kopya portu 212.65.136.226 yaz. Alttakine 9401 gir tamamdır. Cetube muzikloud ayarlarının proxi adreslerini de aynı yap.
android de yok mu bu :)

celilcemre

celilcemre

Üye
android bizi bozar.

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
la nokia dan açıklama geldi symbian ve meego yu bırakcaklarmış olm yani.. Symbian (s40-s60 vb.) yeni uygulama yok+yeni güncelleme yok... Sade lumia ya odaklanmışlar...

Takipçi Satın Al

Üst Alt