eğer cepnet kotasını aşmadan kullandığınız hızı söylüyorsanız normal ama kota aşımında olduğu halde hızlandıysa vodafone 40 yılda bir böyle şeyler yapıyorgecen cuma cepnet hizim 200kb civariydi hatta yer yer 1.6mbite kadar cikti normalde 15kb civari olan net ucmustu nedeni ne olabilir bunun? Suanda eskisi gibi net keske hizi hep iyi olsa![]()
teknik bir sorun galiba...bizde neden 25 kbps o hız ?Bende 10 mbit hız vardı. Ama o günler geçti. Şimdi 2-3 mbit var ama her program çalışmıyor.
hmm. benim şuanki sınırsız hattın dışındaeğer cepnet kotasını aşmadan kullandığınız hızı söylüyorsanız normal ama kota aşımında olduğu halde hızlandıysa vodafone 40 yılda bir böyle şeyler yapıyorteknik bir sorun galiba...
hmm. bahsettigim hattı daha bi ay önce kaybettim. yani bir ay öncesinde bile kotasızdı. bana sanki kota vs simkartla ilgili bişi gibi geliyor. sanki kota engellemesi sim kartla sağlanıyor gibimë geliyor haa.bilmiyorum ama kaybettigm hat tam bi nimetti. öyle bi hat bulunmaz hint kumaşındn daha değerli artık benim için.zaten yavaş ozamanlar vodafone açığı vardı. onu düzelttiler. Ben pc de kullanıyordum, o dönem bitti.

988 kbs falan diye duydum alırken ama adamlar 8 kb bile vermiyo
sorun telefonda değil android,windows phone8 , s40,s60 her telefonda denedim bişey değişmiyo...
eğer vodafone bunu bilerek yavaş yapıyosa anında iptal edecem
bide o adil kullanım kotası hiçbir dosya indirmediğim halde 1 saat içinde gidiyo? sadece faceye giriyom 1 saatte 250 mb yakmaz ki face? benim arkadaşlar 250 mb alıyo turkcell den 1 ay sürekli dosya falan indiriyolar internet hızıda 300 kb falan ama kotası ay sonuna kadar yetiyo ben vodafone dan 250 mb alsam 1 satte keserler oderece ama bu işte iş var telefonun tarayıcı dosya şeylerinde 50 olunca adamlar kotayı düşürüyo? zaten yüksek olan hali 10 kb ?düşünce 3,5 oluyo 2 türlüde berbattttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!symbian kullanıyorsan girer.
0000 olanı değiştireceksin. Cete tube müziklood prolarının proxy ayarlarını da değiştir.
Sırf bunun için n8 aldım nasıl yapılıyo bi şöyle guzelce yazar mısın baskan
android de yok mu buayarlar bağlantı ayarlar ağ hedefleri vodafone live aç gelişmiş seçenekler yakın kopya portu 212.65.136.226 yaz. Alttakine 9401 gir tamamdır. Cetube muzikloud ayarlarının proxi adreslerini de aynı yap.