|| Vodafone Cepnet Hız İçin Tavsiyeler (Güncelleme 22 Şubat 2011)

w.cn

Üye
kardeş bu proğramın ismi ne nasıl hız 2 mb yi bile geçiyor bilgi verirsen çok hürmete geçecek cevabını bekliorum admin kardeş

dostum 100mb zaten yenilediğin yada yeni abone olduğun zamanda sana veriliyor.

vodafone da herşey iyi ama hız artmayacak gibi ... Artacağını sanmıyorum çünkü o zamanlar insanlar %90 hızlı internete 10 Tl vermekle %60 hızlı internete 2TL vermek arasında durup düşünecekler

----------Eklendi @ 23:19:53 ---------- Yazıldı @ 23:13:18 ----------

hızın 7.2mbps'e de kalması demek : bu durum 33 Milyon Turkcell'inin bir anda %33'ünü Vodafone'a geçirir , aynı şekilde diğer operatörlerin genç kısmınıda... bu ciddi bir rakam ... Ayrıca sistemlerde ciddi sorunlar yaşanır.... yani mail atıp ses duyurmak falan etkin yöntem değil.. Yapılacak şey burdaki arkadaşların verdiği pratik tavsiyeleri uygulamak.

maste

Üye
konu için teşekkürler

teşekkürler çok yararlı olmuş

arkadaşlar 3g ile internet hızlanıyormuş benim telefonum 3g uyumlu ne yapıp da 3g ile hızlandırılıyor söylerseniz memnun olurum teşekkürler

ben nokia pc suite ile baglanamiyorum ag baglantilarimdan cevirmeli baglanti olusturayim dedim ama cevirmeli bagli etkin degil secemiyorum yani ne yapabilirim.

ben nokia pc suite ile baglanamiyorum ag baglantilarimdan cevirmeli baglanti olusturayim dedim ama cevirmeli bagli etkin degil secemiyorum yani ne yapabilirim.

sorunumu bi şekilde çözdüm,şöyle ki; benim var olan işletim sitemim windows xp sp2 idi,ben bunu sp3'e yükseltim ve daha sonra tekrar nokia pc suiti kurup ağ bağlatılarımdan çevirmeli ağ bağlantısını oluşturdum ve şuan internete girebiliyorum.

Maximum hız 15 KB kardeş naparsanız yapın.. Yuk numaraymış neymiş aynı kardeşim 2G internetten ne bekliyorsun..

bluetoothla bağlanırken şifre koyabiliyor muyuz?

On spped die program war adamlar cok iiddalı ama program paralı gsm 3g net hızladırıyo 15 kblık internet hızını 100 kat daha hızlandıromus bulamadım paylaşırsanız sewinirim :d

oguz204

Üye
Cepnetle Counter 1.6 oynayabilirsiniz ve bantgenişliği hız artmaz .
Coumterda ping düşürmek için
cfosspeed ve gamebooster versiyon 4 kullanın
piratebay.org sitesinden programları indirin
site torrenti gerektirir;
cepnetle indirilicekse gönderme sınırını 1kbps yapın
eğer net pcde kullanılmasaydı böyle cepnet olmazdı

kardeş emeğine sağlık çok teşekkür edrim gerçekten pcden bağlanınca hızda azda olsa farkettim bravo

allah razı olsun sizden lgkg kardeş

opera kullan opera turboyu aç

saol lgkg300 kardeş çok saol hatırlattığın için

Salihç.

Üye
Benice ceptneti psde kulalanların hepsıni ipital etsnler.hiz yüskelir.

Arkadaşlar bende bir katkıda bulunuyum

Ağ ve bağlantılardan bağlantılara girip çıkan sayfada özellikler ve en son olarak yapılandıra girerek oradaki 460800 hızını 921600 yaparak daha hızlı internete bağlanabilirsiniz aylık cepnet kullaıcısıyım maxicepte resimli bi anlatım vardı eski resimler uçmuş biraz önce gördüm onu bilen varmı oda yardımcı olacaktır ... Teşekkürler lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi

müsait olduğum bir zamanda resimleri yeniden güncelleyecegim...

hayırlı kandiller...

vodafone ? hız ? hasssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss