poyraz15
Üye
-
Konu Sahibi
-
Vodafone nun 8 TL cepnet paketiyle tel'i kullanarak pc den internete giriyorum. Sınırsız olduğu için sürekli download yapıyorum. Fakat çok fazla şarj yiyor. Tel'i sürekli şarj da bırakmam gerekiyor. Bununda telefonun ömrünü kısaltacağını düşündüğümden vodem almaya karar verdim.
Vodem ile cepnet paketi kullanılabiliyormuş. Aklıma takılan bir şey var vodem aldığımızda 1 gb vodemnet paketi hediye ediyorlarmış.
-Bu hediye işi nasıl olcak ben vodem alırken hattımın numarasını vodemi aldığım yetkili bayiye felan mı vercem?
-Hattımda tanımlı cepnet paketi olması bu hediyeyle ilgili bir sorun çıkartır mı ?
arkadışın sorusuna benzer bir sorumda benim olacak n95 kullanıyorum hattım vodafone cepnet aylık paketıne aboneyim ve benim ayrıyeten turkcell VINN ım var, ben bu VINN ımı kapattırdım ve VINN oylece duruyor. Şimdi ben vodafone hattımı alıp VINN a taksam nasıl olur çalışır mı turkcelin modemi vodafonenin hattı uyumluluk gösterir mi ?
arkadışın sorusuna benzer bir sorumda benim olacak n95 kullanıyorum hattım vodafone cepnet aylık paketıne aboneyim ve benim ayrıyeten turkcell VINN ım var, ben bu VINN ımı kapattırdım ve VINN oylece duruyor. Şimdi ben vodafone hattımı alıp VINN a taksam nasıl olur çalışır mı turkcelin modemi vodafonenin hattı uyumluluk gösterir mi ?
cihazda sim kilidi yokmuş hattı VINN a taktım bilgisayardan programı açtım dırek pın kodu sordu şifreyi girdim ve direk internete baglandı. şunuda belirtmek isterim telefondan baglandıgımda daha yavaştı şimdi VINN a takip baglandıgımda ise daha hızlı oldugunu gördüm, VINN istatistik tablosuna baktıgım da gönderim hızım 420 kb , indirme hızımda 250 kb kadar çıktıgını gördüm ama faydası var hız olarak arttı. ayrıca bu yorumu VINN a takdıgım vodafone hattı ile yazdımdaha önce alan arkadaşlar var ve sorun çıkarmıyor.
--------------- Ekleme ---------------
cihazların sim kilitli olduğu söyleniyor ama sen yine de bir dene. denemekten zarar gelmez. eğer ki vınn programı ile bağlanmazsa ağ menüsünden turkcell 3g yazan bağlantıdan direk bağlanmayı dene.
sanada teşekkür ederim dedigin gibi oldu aynenevet vınn modemde gayet çalışıyorşu an 3g modemden çyazıyorum turkcell'in
hatta vodafoneun kendi modemleri için programı var ya onla bile bağlanıyor internete
sonuç olarak modemler hatlar için üretilmiş yani istersen avea tak bağlanırsın
Forumdan bi arkadaşa bir vodafone şubesi vodefonun düzenlemeye gittiğini yakında cepnet in pc de kullanılamayacağını söylemiş böyle birşey olabilir mi? böyle birşey söz konusuysa vodem almayacağım. Birde bu herhangi bi pakete üye olmadan kontratsız vodem alma kampanyaymış galiba süresi ne zaman bitiyor
evet vınn modemde gayet çalışıyorşu an 3g modemden çyazıyorum turkcell'in
hatta vodafoneun kendi modemleri için programı var ya onla bile bağlanıyor internete
sonuç olarak modemler hatlar için üretilmiş yani istersen avea tak bağlanırsın
Evet kullanabilirsinArkadaşlar Bir soruda Benden Ben şimdi Hattımı Vodafon a taşısam Taşıma işlemi gerçekleştikten sonra Faturalı Cep Avantaj Tarifesinde Olsam ve Cepnet paketi Alsam Vodem e Taksam İnternete Bağlana bilirmiyim kısaca yapmak istediğim sim Telefona da iken konuşma yapıp msj çekmek Vodeme Takınca İnternete girmek dediğim mümkün mü ?
aylık 8tl ye sınırsız cepnet kullanıyorum.ama artık kullanmak istemyorum fakat wdafon her ay patetimi yeniliyor. bunu nasıl iptal edebilirim arkadaşlar...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?