Vodafone Cep lira en az 7.5 tl oldu.

Sponsorlu Bağlantılar

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Cep lira en az 7.5 tl oldu.
Selam arkadaşlar dün vodafone bayisinden hattıma 5 lira yükletecektim çalışanın biri artık en az 7.5 tl yükleniyor deyince şaşırdım. Sebebini sordum ve bana söyle dedi 'zam yapılacaktı fakat devlet iyim vermemiş onun için böyle bir yöntem bulmuşlar' yani ana bayisinde bile 6 tl verip 5 tl yüklensin diye teklif vermişler ama bunu yetkililer kabul etmemiş.vodafone da böyle bir yönteme başvurmuş ve en az 7.5 tl yüklüyorlar. Ben böyle duydum bu konuda daha fazla bilgisi olan varmı?

stainless steel

stainless steel

Üye
vodafona gececektim biraz daha düşüneyim o zaman

furkan5800

furkan5800

Üye
vodafone 1 sene önce çok iyidi fakat git gide kötü oluyor

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
lekontor bimde 7 lira :D

• Beğen
Tepkiler: batuhan__41
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Kardeşim Normal Telefoncuya Sakın Gitme Mesala 5tl lik kontoru normalde 5 tl ye satmaları lazım fakat 6 tl ye felan satıyorlar çok fırsat düşkünler sen git bim e yada a101 varsa git vodafone 7 tl yükletecem de 7tl ye 7tl atıyorlar

Adilx05

Adilx05

Üye
İki Gün Önce Farkına Acı Bir Şekilde Vardım Bunun :angry:

CaptanAhab

CaptanAhab

Üye
Selam arkadaşlar dün vodafone bayisinden hattıma 5 lira yükletecektim çalışanın biri artık en az 7.5 tl yükleniyor deyince şaşırdım. Sebebini sordum ve bana söyle dedi 'zam yapılacaktı fakat devlet iyim vermemiş onun için böyle bir yöntem bulmuşlar' yani ana bayisinde bile 6 tl verip 5 tl yüklensin diye teklif vermişler ama bunu yetkililer kabul etmemiş.vodafone da böyle bir yönteme başvurmuş ve en az 7.5 tl yüklüyorlar. Ben böyle duydum bu konuda daha fazla bilgisi olan varmı?

niye vodafone bayisine gidiyorsun ki git bime 5 tl ver 5 lira yüklet niye fazladan veresinki...

ishak18

ishak18

Üye
Bim'de tl yüklenebiliyormu :D

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
niye vodafone bayisine gidiyorsun ki git bime 5 tl ver 5 lira yüklet niye fazladan veresinki...
kardeşim benm anlatmak istediğim nereye gidersen git 7.5 tl den aşağı kontör yükletemiyorsun.

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
4440542 den telime gelen vodafone bilgilendirme mesajın da en az 7 tl yükleme yapmalısınız diye yazıyordu.

mstf_l

mstf_l

Üye
degisen birsey yok zaten ben ayda 10 tl yüklüyom artıyo bile :)

ishak18

ishak18

Üye
vodafona bayisin gitmem o zaman
bim'den le kontör :D

yakup_281

yakup_281

Üye
Kardeşim Normal Telefoncuya Sakın Gitme Mesala 5tl lik kontoru normalde 5 tl ye satmaları lazım fakat 6 tl ye felan satıyorlar çok fırsat düşkünler sen git bim e yada a101 varsa git vodafone 7 tl yükletecem de 7tl ye 7tl atıyorlar
fırsat düşkünlüğüyle alaksı yok bende satıyorum 8tlye 7tl yüklüyoruz çünkü geliş fiyatı pahalı bayiler 7ye7 yüklerler bizim öyle bi şansımız yok

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Arkadaşlar maalesef artık bim'de de en az 7 tl yükleniyor :)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaşlar zaten bir şirket böyle bir uygulamaya geçtiyse her yerde aynı olur. Genelde takviye amaçlı 5 TL yüklerdim (Banka online işlemlerden TL yüklüyorum) Geçen gün 5 TL yazdım kabul etmedi 7 TL yüklememe izin verdi sadece.

ussaygrees

ussaygrees

Üye
Komisyon ücreti veriyorlar

Üst Alt