vodafone aylık cepnetliyim fakat pcden nete bağlanamıyorum?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seval_ank86

Üye
    Konu Sahibi
vodafone aylık cepnetliyim fakat pcden nete bağlanamıyorum?
samsung s5620 telimle pc üzerinden internete bağlanamıyorum telefonu pcnin modem olarak görmesi için ayar yapmak gerekiyormuş nsl yapılıyor kullanan arkadaşlar acil yardımcı olurmusunuz?
 


aryscat

aryscat

Üye
samsung pc studio programını indirmen gerekiyor. eğer telefonun yanında cd verdilerse onun içinde vardır. yoksa samsungun sitesinden indirebilirsin.
 

rozetli

Üye
aslında pc süıt gibi benzer pro lara hiç gerek yok bir tane tak çalıştır bulutut alınız 10tl civarı takın pc nize sonra uyumlu tel inizin internet paylaşım menüsünden bulutut pan seçeneğini seçin zaten teliniz pcnizi otomatik görür bağlan diyin tamamdırrr ooohhh nerahattt
 
lgkg300

lgkg300

Üye
evet arkadaşa katılıyorum bluetooth ile de bağlanabilirsin. yok ben bluetooth ile bağlanmak istemiyorum dersen kablo ile de bğlanabilirsin şöyle:
1) kablunu pc ye bağladıktan sonra ağ bağlantılarına git sağ tıkla yeni bir bağlantı oluştur orda çevirmeli bağlantı seceneğini seç. sonra karşına kullanıcı adı telefon vs çıkacak. telefon olarak * 99# yazıyorsun kullanıcı adı vodafone yazıyorsun şifre ve diğer ayarları boş bırak ve bağlantı sihirbazını sonlandır. artık telefonu modem olarak pc ye tanıttın şimdi bağlanabilirsin ( bu anatım xp içindir)

eğer işletim sistemin win7 ise başlat>denetim masası ağ ve internet diyorsun ağa bağlan ve ordan çevirmeli bağlantıyı seç. yukarıda olduğı gibi kullanıcı adı ve tel numarayı aynı yazıyorsun şifre kısmını boş bırakıyorsun. biraz uzun oldu ama sanırım anlatabildim

Not: bu işlemleri yaparken telefonun kablu ile pc ye bağlı olması gerekiyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt