Vodafone' a bir Türk yönetici daha

Sponsorlu Bağlantılar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vodafone' a bir Türk yönetici daha
Vodafone'un sürpriz transferi
Vodafone Türkiye'nin CEO'su Serpil Timuray, Danone'daki sağ kolunu yanına aldı

Serpil Timuray'ın Danone’den transferinin ardından Vodafone Türkiye'de değişim devam ediyor. Türkiye'nin ikinci büyük GSM operatörü son olarak Mehmet Sinan Kızıldağ'ı yönetim kadrosuna kattı. Panda bünyesindeki satış ve pazarlama şirketinin genel müdürlüğü görevini yürüten Sinan Kızıldağ, bu görevinden önce Danone'da Türkiye Satış Direktörü olarak çalışıyordu. Kızıldağ, Panda'ya 2007 yılı ortasında transfer olmuştu.
Danone’de görev yaptığı dönemlerde Vodafone Türkiye'nin yeni CEO'su Serpil Timuray ile büyük başarılara imza atan Kızıldağ’ın Vodafone’da genel müdür yardımcılığı görevine getirileceği öğrenildi. Kulislerde ise “Vodafone Türkiye'nin CEO'su Serpil Timuray, Danone’daki sağ kolunu yanına aldı” şeklinde yorumlar yapılıyor. Vodafone tanımak için yoğun bir eğitim programını tamamlayan Timuray’ın transferlere devam edeceği ifade ediliyor.
Bu arada, 1987 yılında Ankara Üniversitesi'nden mezun olan Kızıldağ, 1992 yılından bu yana hızlı tüketim ürünleri sektöründe çalışıyor. Procter&Gamble, Reckitt Benckiser ve Danone'de muhtelif görevlerde bulunan Kızıldağ, Ağustos 2002-2007 tarihleri arasında Danone Taze Sütlü Ürünler şirketinin Türkiye Satış Direktörlüğü görevini yürütmüştü. Kızıldağ, evli ve iki çocuk sahibi.