KaTLeDeN67
Üye
-
Konu Sahibi
-
Fiyat 360 TLTasarım güzel ama fiyat uçuk
vala süper aslındaFiyat 360 TL
Neresi Uçuk Onu Anlayamadım
5 Megapixel Flaşlı Kamera
512 Mb Ram 512 Mb Rom
3.2 inch Dokunmatik Ekran
Ekranın Kapasitif yani Kaliteli Hassas Dokunmatik
600 Mhz işlemci Overlokla 720-800 Mhz Oluyor
BU yüzden Piyasada Satılan Vodafone 845-Turkcell T10 dan kat kat Üstün
Lg Gt 540-Samsung Galaxy 5 den bile Özellik Olarak Üstün
Bu 2 cihazın fiyatlarının 500-550 TL oldugunu yazmam gerekli
aradaki Kaliteyi Anlayın Diye
bilgilendirme için teşekkürler aslında ben almayı düşünebilirim ama paket yükünün altına giremem 350 liraya aldım demişsiniz paket hariç mi aldnız ve ne zaman aldınız bu konuda bilgilendirirseniz sevinirimArkadaslar KIsa süredir ben kullanıyorum kendi gözlemlereim olarak Söylüyorum... % mp kamerası var evet doğru ama cekim kalitesi 3.2 ile kyaslanacak kadar bile deil Bende birde Nokia 7230i var Ondan cektiğim resimler daha net Resim koymucam Burda ... Ve dahası Telefon gerçekten Cok Güzel Wodafone Gzel Bi telefon vermis Ama 100 mb tel depolama alanı gözüküyo Ve ilk aldığınızda kurduğunuz her şeyi kendi hafızasına kurduruyo Buda cabuk dolmasına ve yavaslamasına neden oluyor. tabi bazı Asırı bilgi sahibi arakdaslarımız Root' sanırım buydu Böyle bi şey yaparak telefonun kurulum alanını değiştiriyor veya ıme Lini mi bişe yapıyo anlamaddım yani telefonun sistemini değiştiriyorlar. ben bu tur risklere Girmedim ama normal Bir kullanıcı için ideal ve oldukca da kullanıslı Dokunmatik ekranına Geldiğimizde ekranı ısı duyarlı yanı insan teni ile çalısıyor yanı sizin de anlıycanız gibi kalem ve benzeri şeyler kullanamıyorsunuz Dokunmatiği de gerçekten hassas sizin neye basmak istediğinizi bulup onu basmanızı sağlıyo diebilirim msj yazmas işlemi konusunda baslarda sıkıntı yasasanızda yarı yarı ya Q klavye desteği ile rahat edeceksiniz..tabi Adroid bir sisteme sahip oldğu için msj okuma programından tutun klavyesine ekran ısığından tutun video oynatıcısına kadar her türlü şeyi internette program olarak bulabilirsiniz.. Fiyat konusuna gelirsek oldukca güzel bi fiyatı var tabi faturalı hat kullanan abonelerimiz için . ama sadece almak istiyorum diyorsanız bence hic bise ile urasmayın Paranızı daha güzel Bi şeye harcayın derim ben 350 tl ye aldım memmunum ama android sistemli bi tel alacaksanız iyi düşünün ve doğru kararı kendiniz belirleyin..
Arkadaslar KIsa süredir ben kullanıyorum kendi gözlemlereim olarak Söylüyorum... % mp kamerası var evet doğru ama cekim kalitesi 3.2 ile kyaslanacak kadar bile deil Bende birde Nokia 7230i var Ondan cektiğim resimler daha net Resim koymucam Burda ... Ve dahası Telefon gerçekten Cok Güzel Wodafone Gzel Bi telefon vermis Ama 100 mb tel depolama alanı gözüküyo Ve ilk aldığınızda kurduğunuz her şeyi kendi hafızasına kurduruyo Buda cabuk dolmasına ve yavaslamasına neden oluyor. tabi bazı Asırı bilgi sahibi arakdaslarımız Root' sanırım buydu Böyle bi şey yaparak telefonun kurulum alanını değiştiriyor veya ıme Lini mi bişe yapıyo anlamaddım yani telefonun sistemini değiştiriyorlar. ben bu tur risklere Girmedim ama normal Bir kullanıcı için ideal ve oldukca da kullanıslı Dokunmatik ekranına Geldiğimizde ekranı ısı duyarlı yanı insan teni ile çalısıyor yanı sizin de anlıycanız gibi kalem ve benzeri şeyler kullanamıyorsunuz Dokunmatiği de gerçekten hassas sizin neye basmak istediğinizi bulup onu basmanızı sağlıyo diebilirim msj yazmas işlemi konusunda baslarda sıkıntı yasasanızda yarı yarı ya Q klavye desteği ile rahat edeceksiniz..tabi Adroid bir sisteme sahip oldğu için msj okuma programından tutun klavyesine ekran ısığından tutun video oynatıcısına kadar her türlü şeyi internette program olarak bulabilirsiniz.. Fiyat konusuna gelirsek oldukca güzel bi fiyatı var tabi faturalı hat kullanan abonelerimiz için . ama sadece almak istiyorum diyorsanız bence hic bise ile urasmayın Paranızı daha güzel Bi şeye harcayın derim ben 350 tl ye aldım memmunum ama android sistemli bi tel alacaksanız iyi düşünün ve doğru kararı kendiniz belirleyin..
Bu kadar iğrenç bir telefon yokHiçbir programı çalışmıyor. Navigasyon vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?