Vodafone 945 Program Yükleyemiyorum ! (Acil Yardım) !!

Sponsorlu Bağlantılar

hamdullahbilek

hamdullahbilek

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 945 Program Yükleyemiyorum ! (Acil Yardım) !!
Arkadaşlar bugün vodafone 945 aldım. İnternetten video indirdiğimde açılmıyor. Ve internetten program indirdiğimde yada bilgisayardan telefona bazı android programları gönderdiğimde program yüklenmiyor.. Jad. Sis uzantılı dosyları bile yüklemiyor.. Eşleşmeyen uygulama diyor.. apk uzantılı uygulamaları yükleyebiliyorum ama.. Lütfen yardım edin, kafayı yemek üzereyim :allalla: :(

ahmet3142

Üye
.apk uzantısı olacak hacı

apac54

Üye
jad dosyaları java sistemli telefonlarda çalışır ama android in de çalıştırması gerektiğini biliyorum, bu eksikliği java emulatör ya da onun gibi bir programı android marketten indirip deniyebilirsin. Sis uzantılı programlar ise sadece symbian os kurulu telefonlarda çalıştırmaktadır, Android bu tür .sis uzantılı uygulamaları çalıştırmaz. Ayrıca internetten indirdiğin programlar için codec programı yüklemelisin telefonuna, android de bir linux işletim sistemidir. Eğer pc ye yüklemeyi denersen çalıştırabilirsin. :) ...Yani demek istediğim Windows/Linux ta yaptığın herşeyi androidde de yapmalısın codec yüklemek gibi... :) ... Ayrıca bilgisayardan telefonuna program atmak için telefonunu USB bellek olarak gösterip kartında/hafızasında herhangi bir klasöre atıp tekrar deneyebilirsin, eğer ki olmazsa Google PC suite gibi programlar da deneyebilirsin sorun yaşama gibi bir ihtimali olmaz o zaman ... :)

frksz

frksz

Üye
zaten o telden sis yada jad açmasını bekleyemessin arkadaşın dediği gibi.o tel android 2.0:good:

nsoftg

nsoftg

Üye
vodafone 945 de and. market yok slide me yada diğer market uygulamalarını yükle istediğin programların bir çoğu vardır....

feyyazevci

feyyazevci

Üye
Vodafone sitesinde orjinal rom var onu indir tele kur market uygulamasi gelecek bendede var ve markete giriyorum

karayel90

karayel90

Üye
Konunun yeri burası değil kardeş

Üst Alt