Vodafone 3G+ Internet paketleri

Sponsorlu Bağlantılar

Cynical

Cynical

Üye
    Konu Sahibi
bu önemli bir açıklama olmuş kardeşim eline sağlık bu değişiklik olduğundan beri hiç kullanmamıştım şimdi denedim 3kb kullandım 1 kontorü aldı hemen vodafoneye bu hiç yakışmadı 100kb kalsaydı ama bunu yapmasaydı daha iyiydi nerde kaldı hacim bazlı internet

Sms paketi çıktıktan sonra SMSi 1 kontorden 2 kontore çektiler paketleri satabilmek için. Bu yaptıkları da internet paketini sattırabilmek için.
 


Da®kness

Da®kness

Üye
Bu paketi gerçekten satın alabilen var mı ? iki kez 3636 mesaj attım . 2 kontor yedi. Iki mesajda da HATALI GIRIS YAPTINIZ. LUTFEN MESAJINIZI KONTROL EDIP YENIDEN DENEYIN. yazıyor. Mesaj içeriği : 'MyVodafoneSifresi 250MB1A AC' Sorun ne? Vodafone yine millete kaz muamelesi mi yapıyor, yoksa bende mi hata var ?
 
Cynical

Cynical

Üye
    Konu Sahibi
MyVodafone kodunuz internet üzerinden online yada 7048'den sms ile işlem yapacağınız 6 haneli bir şifredir. Vodafone'un sitesinden alabilirsiniz.
 
Da®kness

Da®kness

Üye
MyVodafone kodunuz internet üzerinden online yada 7048'den sms ile işlem yapacağınız 6 haneli bir şifredir. Vodafone'un sitesinden alabilirsiniz.

Senin bahsettiğin kod myvodafone sayfasına giriş için olan şifre değil mi? Zaten o kodu giriyorum. Az önce o şifrem ile bağlandım giriş çıkış yaptım.

--------------- Ekleme ---------------

Benim yazıp gönderdigim mesaj içeriği: MyVodafoneSifrem 250MB1A AC yani daha önceden şifrem var ve aktif bir şifre
 
Cynical

Cynical

Üye
    Konu Sahibi
Ben pakete üye oldum ama müşteri hizmetlerini arayarak. Kendi yazdıkları koda hatalı demeleri ilginç. Hoş, Data bakiye yazınca da kullanım miktarını gönderiyorlar kim sorarsa ama tık yok.
 
maniack61

maniack61

Üye
Vodafone'un belkide şuana kadar sunduğu en cazip tarife.60 kntr e 250 mb süper bişey.Ancak sanmıyorum ki bir kişi 250 mb doldursun.Şahsen ben ne kadar girersem gireyim en fazla 150 mb.nı doldururum.Yani 150 mb. 40 kntr tarifesi bence daha uygun oLurdu.Yinede vodafone teşekkür ediyorum.

Birde abone falan diyor.Hani her ay 60 kntr aLmaz değil mi?
 
Cynical

Cynical

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone paketlere abonelik için gönderilecek kodları yenilemiş. Ilk mesajı düzelttim. Uyarısı için yalnızkovboy'a teşekkürler...
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet turkcelde düşürür ücreti
 

sergustav

Üye
Dikkat !
Vodafone yaptı kıyagı ama ne kıyak haberiniz war mı bilmem
Önceden (100kb/1kntr İken) Kullandıgınız kadar kontür yiyiyordu mesela 10kb indirdiniz Kontürünüz 0.10 Düşüyordu
şimdi ise internete girdiginiz gibi 1 kontürü düşüyor ister 10kb indirin ister 200kb indirin
Bence Okadarda kullanışlı bi kampanya deil
Örnegin msn girdiniz baglantınız 1 saat içinde 3-4 kere koptugunu warsayın 4 kontür kafadan gidiyor oysaki msn 1 saat acık kalsa en fazla 80-90 Kb anca yer yani 1 kontür bile değilken 4 kontür bayılmış olacaksınız !


arkadaşım sonuna kadar katılıyorum hatta bunla ilgili müşteri hizmetleri ile görüştüm ama boş,bizden kullanmadığımız verinin parasını alıyorlar,bunla ilgili bir hakkımız olmalı,turkcell böyle yapıyordu sırf bu olay için vodafone geçtim,ama onlarda aynı olayı yapıyorumiacaba tüketici hakem heyetine baş vursak ne olur bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen..
 
aryscat

aryscat

Üye
250mb paket aldım. Memnunum. Telefon n95 8gb acayip yakıştı... Ama kalan bakiyeyi öğrenemiyoruz. Müşteri hizmetlerini aramak gerekiyor. 2 kontor artı 15 dakika ma mal oluyor. Buda vodafone nin kar etme anlayışı galiba... Her aramada 2 kontör... Güzel para durup dururken...
 

uluirmakli

Üye
Ben vodafon un 3g de daha ucuz olacağını bekliyorum ne de olsa adamlar dünya devi
 
alee43

alee43

Üye
selam arkadaşlar vodafon kontörlü kullanan arkadaşlar vodafon 200 kb 1 kntör yaptı ama kontorler birbir değil 2 şer 3 er gidiyo ya benim kontörüm niye bukadar çabuk azalıyo diyen ler lütfen sessiz kalmayın müşteri hizmetlerini arayın onlarda bilmiyo 200kb 1 kontor diyolar başka bişey diyemiyolar kontör düşümüde 1 kontör oldu sömürüyolar bunlar bizi
gprs şifreli diyolar klobaytınızı göremiyoruz dediler ben 100 kb tı geçmeden 8 ,9 kontörüm gitti tepkimizi gösterelim lütfen :@
 
arman06

arman06

Üye
Seninle benim aramda kocaman bi fark var.....
 

technomania

Üye
kontör düşümlerini 1-150 KB arası 1 kontör olarak değiştirdiler.Ancak 1 kb ta kullansan 1 kontör düşmektedir.yani bağlanmışken 150 kb ta kadar kulanım yaparsan 1 köntör düşüyor.150 kb dan sonra 2. kontör düşüyor bu sebeple cepten internete sürekli girip çıkmak kontör düşümüne sebep oluyor.girmişken internete bağlı kalmakta fayda var.
 
Cynical

Cynical

Üye
    Konu Sahibi
İlk mesajı güncelledim...
 
xmerty

xmerty

Üye
Beyler bence vodafone mobil internet ile ilgili önemli bir adım attı. Turkcell de 65 knt karşılığında 100mb,vodafone de 70 knt karşılığında tam 250mb veriyo bence süper bir fırsat kaçırmayın diyorum...:-)
 
mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
Bilgi için Teşekkürler
 

alixkandemir

Üye
Benim Kırklareli Dokuzhöyük köyünde edge yok galiba 150kbps download 44kbps upload hızları ile internete bağlanıyorum edge ne kadar hız sağlıyorki merak ettim ben şimdi
3G yi barak telefonu zor çektiriyorum bu güzelim düzlük coğrafi köyde ne dağ ve ne ova nede plato var ama yok hiç ilgilenmiyor vodafone en yakın baz istasyonu 7 km ötede inece de birde demirkapı var 10 km ötede bence bunlar cimrilik yapıp nasılsa düzlük arazi çeker deyip bizi ses ve data kalitesinden mahrum ettiler.
birazdan yine arayacağım müşteri hizmetlerini
 
darknessfalcon

darknessfalcon

Üye
Avea ve Tcellden daha ucuz ama merak ettiğim şey şu ; 3G varken paketten yararlanıyo muşuz, EDGE yada GPRS varken de normal kontörden yiyormuş ne kadar doğrudur bilgisi olan varmı ?
 

Benzer Konular

BLasTeaR
Cevap
0
Görüntüleme
752
BLasTeaR
gonyalı
Cevap
2
Görüntüleme
1K
gonyalı
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
2K
Buğra
yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
462
yeumyang


Üst Alt