Faturasız / Faturalı Teknosacell Ek İnternet Paketleri

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Teknosacell Ek İnternet Paketleri
Binlerce müşteriye sahip Teknosacell sunduğu ek paketler ile müşterilerini internetsiz kalmaktan kurtarıyor. Teknosacell ek internet paketleri kapsamında sunulan faturasız ek internet paketleri ve faturalı ek internet paketleri arasından size en uygun olanını seçerek hemen satın alabilir ve internet keyfinizin devamlılığını sağlayabilirsiniz.

Teknosacell Ek İnternet Paketleri

Teknosacell Faturasız Ek İnternet Paketleri

Teknosa'nın sunduğu 1 GB ek internet paketini satın alabilmeniz için telefonunuzun mesajlar bölümünden 1GB yazıp 5599'a kısa mesaj atmanız gerekmektedir.
Diğer taraftan 2 GB ek internet paketini satın almak için telefonunuz üzerinden 2GB yazıp 5599'a kısa mesaj atmanız gerekiyor.

Teknosacell Faturalı Ek İnternet Paketleri

Bu kapsamda aylık 1 GB cepten internet paketine 15 TL fiyat ile sahip olmak için telefonunuzdan 1GB yazıp 5599'a kısa mesaj atmanız gerekiyor.
Aylık 2 GB internet paketini satın almak istiyorsanız aylık 19 TL fiyat ödeyerek 2GB yazıp 5599'a mesaj atabilirsiniz.
Aylık 5 GB internet paketini faturalı hattınızda kullanmak istiyorsanız 5GB yazıp 5599'a mesaj atabilirsiniz. Bu paketin aylık ücreti 29 TL olarak belirtilmiştir.
Son olarak aylık 10 GB internet paketini faturalı tarifeniz ile ek olarak kullanmak istiyorsanız 10GB yazıp 5599'a kısa mesaj atabilirsiniz. Aylık 39 TL gibi bir ücreti vadır.
 
  • Beğen
Tepkiler: bilisimler

Benzer Konular

Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
647
Buğra
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
451
Buğra


Üst Alt