Vodafone 3G ile bağlantıda Bilgisayar IP Alamıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlackProgrammer

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 3G ile bağlantıda Bilgisayar IP Alamıyor.
N97 Mini telefonumu USB ile bilgisayara bağlıyorum. PC Suite üzerinden Internete bağlanı seçtiğimde bağlantı kuruluyor fakat sanırım PC IP alamıyor ve internete giremiyorum. Ağ bağlantısı işaretine Ünlem işareti atıyor. PC Suite'ten Ayarları tekrar yaptım ve Vodafone Turkey seçtim yine aynı sorunu yaşadım.

PC Suite kaynaklı olabiliceğini düşündüğüm için *99# ile çevirmeli bağlantı oluşturdum ve aynı sorunu yaşamaya devam ediyorum.

Kullandığım işletim sistemi Windows Vista. Bu sorunun çözümü konusunda yardımcı olursanız memnun olurum.

JoikuSpot'la telefonu wireless verici haline getirip denediğimde yine aynı sorunla karşılaştım.

dj eşref

Üye
kardes masa ustundekı ag baglantılarıma tıkla acılan pencereden soıdan 2.cı olan ag baglantılarımı goruntuleye tıkla baglandıgınızın ustune gelıp 1 kere tıkla rengı mavı oldugunda farenın sag tarafına tıklayın ozellıklere tıklayın acılan pencereden ayarlara tıklayın orda baglantıyı otomatık olarak baglan var o ısaretlı olacak komple cıkın tekrar pc suıteden ınternete baglanın

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
olmuyorsa kesin çözüm olarak internet servis sağlayıcılarından birinden evinize adsl bağlatın.

BlackProgrammer

Üye
    Konu Sahibi
Bluetooth üzerinden bağlanabildim. Daha sonra o da aynı sorunu yapmaya başladı. Sonuç olarak tekrar bağlanamıyorum.

scknsckn; Zaten ADSL var. Ev dışında olacağım için yapmaya çalışıyorum bunu. ADSL Bağlatmam konusunda verdiğin süper fikir (!) için ayrıca teşekkür ederim.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Rica ederim. Allah'ın takdiri olmuyorsa zorlamayacaksın.

BlackProgrammer

Üye
    Konu Sahibi
scknskcn; Allah'ın takdiri evet, bilmediğin konuda cevap yazmanda bu takdirlerden biri. Konuya yorum yapmazsan en büyük faydayı sağlamış olursun.

y n s c n

y n s c n

Üye
Hocam telefonundan internet ayarlarına girip oradaki Wap olanı değil İnternet olanı seçeceksin.. Yane erişim noktan internet olması lazım. Diğer türlü bilgisayardan bağlanmak istediğinde PPP hatası verir ve IP alamaz bilgisayarın. Bende yaşamıştım aynı sıkıntıyı eski telefonumda da sonrasından öğrendim :)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Düzeldi mi sorun ?

BlackProgrammer

Üye
    Konu Sahibi
Hocam telefonundan internet ayarlarına girip oradaki Wap olanı değil İnternet olanı seçeceksin.. Yane erişim noktan internet olması lazım. Diğer türlü bilgisayardan bağlanmak istediğinde PPP hatası verir ve IP alamaz bilgisayarın. Bende yaşamıştım aynı sıkıntıyı eski telefonumda da sonrasından öğrendim :)

Vodafone Internet üzerinden bağlanıyorum. Bluetooth'la 1 kere bağlandım bir süre kullandım ama şimdi o da bağlanmıyor. JoikuSpot'la bağlanabiliyorum şu an :)

turkishbadboy

Üye
arkadaşlar cepnet paketi ile bilgisayarıma cep telefonu ile interneti bağlıyorum hız idare eder her şey ok ama yasak sitelere giremiyorum cep dns yaptım pc yaptım olmuyor bana kısaca anlatabilecek 1 arkadaş warmıdır acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt