harviy_48
Üye
nokia telefonu sayesinde bilgisayarla intarnete bağlanma
arakdaşlar öncelikle merhaba,çoğu kişi telefonuyla bilgisayardan intarnete bağlanamıyor,ben de size telefon sayesinde intarnete bağlanmayı güzel bir şekilde anlatıcam,hemen konuya geçelim:öncelikle bilgisayarınıza pc studioyu kuruyorsunuz ama benim bilgisayarımın intarneti yok diyenler nokia pc studioyu intarnet kafeden indirip flaşbelleğ atarak bilgisayarlara kurabilirler,kurulum en fazla 10 dk. Sürüyor,kurduktan sonra pc studiyomuzu açıyoruz ve telefonu bilgisayarımıza USB kablo sayesinde takıyoruz veya telefonla bilgisayarınızı bluetooth sayesinde bağlıyorsunuz(bunu önermem),sonra zaten pc studio telefonunuzu tarıyor ve telefon modelini tanımlıyor,tanımlama bittikten sonra pc studio ekranının sağ üst köşesindeki tuşa tıklıyoruz orada zaten "nokia pc studio sayesinde telefounuzla intarnete bağlanın" yazıyor,butona basıyoruz,hemen üst tarafa ekran geliyor bu ekranda telefon,bilgisayar ve bunların sağ tarafında verici var,hemen alttaki soru işareti ve ayarların ortasındaki bağlan butonuna basıyoruz ve ekranda bilgisayarla verici arasında yeşil bir dalga gelip gidiyor hiçbirşeye dokunmuyorsunuz ve biraz bekliyorsunuz ve ekranda bağlantı kuruldu yazıcak,kesinlikle bağlantı kurduğunuz ekranı kapatmıyorsunuz yoksa intarnete bağlanamassınız,ben emin olmak istiyorum derseni bilgisayarınızın ağ bağlantıları bölümünü açın orda görüceksiniz zaten,turkcelli olanlar telefonlarına 19,90 tl karşılığında sınırsız intarnet alıp intarnete bağlanabiirsiniz,güle güle kullanın