Vodafone 2017 Kampanyaları Yeni Özel Seri Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Vodafone 2017 Kampanyaları Yeni Özel Seri Kampanyası
Vodafone 2017'ye Hazır ya Sen kampanyasıyla birlikte karşımıza çıktı. Vodafone 2017 kampanyasıyla birlikte tüm bilgileri kolayca öğrenebiliyor ve 2017 yılına özel kampanyalarıyla birlikte karşımıza çıkıyor.

Vodafone 2017 ye Hazır Ya Sen, Vodafone 2017 yılına atak bir şekilde girmek için 2017 yılına özel kampanyanlarını hazırlamaya çoktan başladı bile , Vodafone Kampanyaları 2017 Yeni Özel Seri ile ilgili yazımızda detayları bulabileceksiniz.

Yeni abone olacaklara özel olarak hazırlanan merhaba paketlerinin yanı sıra mevcut kullanıcılarına yönelik avantaj dolu paketlerde oluşturulmuş.

Akıl küpü Yeni Abone Kampanyası ile birlikte ; Yeni vodafone’li olacak kullanıcılar paketlerini indirimli bir şekilde kullanabilecekler. Akılküpü kampanyası birçok kişinin ihtiyacına cevap verebilecek şekilde hazırlanmış. Kampanya ilgi çekici ve akılda kalıcı şekilde renkler ile isimlendirilmiş ve duran tarifelerde eklenerek siz değerli kullanıcıların avantajı için düşünülmüş.

Beyaz akıl küpü tarifesi heryöne 200 dakika ve vodafon’lular ile 200 dakika nın yanı sıra içeriginde 500 mb ınternet de bulunduruyor ve fiyatı çok avantajlı olarak 19 tl , Aynı tarifenin Duran Beyaz akıl küpü versiyonuda bulunuyor bu tarife ise 22 tl den ücretlendirilmiş.

Turuncu akıl küpü tarifesi ise ; Heryöne 1500 dakika ve 500 mb internetten oluşuyor , fiyatı 25 tl ,bu paketi konuşma süresi ihtiyacı yogun olanların ragbet gösterecegi düşünülüyor . Aynı tarifenin Duran Turuncu akıl küpü paketide hazırlanmış durumda fiyatı ise 28 tl.

Mor akıl küpü tarifesi ; Her yöne 500 dakika , heryöne 500 sms ve 1 gb internetten oluşuyor , bu paket ile birlikte hepsi bir arada kullanımların önü açılarak rahat ve konforlu bir kullanım amaçlanmış , fiyatı 25 tl , yine aynı paketin duran versiyonu hazırlanmış olup fiyatı 28 tl den ücretlendirilmiş durumda.

Size kalan hangi paketi istediğinize karar vermek.

Kırmızı akıl küpü tarifesi ; Heryöne 1000 dakika , Heryöne 1000 sms ve 1 gb internetten oluşuyor ve fiyatı 29 tl dir , aynı kampanyanın duran versiyonu ise 32 tl olarak ücretlendirilmiş.

Mavi akıl küpü kampanyası ; Heryöne 750 dakika , heryöne 1000 sms ve 2 gb internet kullanımını içeriyor , bu kampanyada diğerlerine oran ile internet kullanımı daha fazla ve fiyatı 32 tl dir, aynı kampanyanın duran versiyonu ise 35 tl olarak ücretlendirilmiş.

Tüm paketlere bakıldığında her ihtiyaca ve her bütçeye ugyun kullanımları olan paketler mevcut görünüyor.
 


osicik

Üye
Ben mi yanlış görüyorum yoksa bunlar hiç hesaplı değil mi
Turkcell de bile 500dk 1000sms 3 yada 4 gb net hazırkartta 25 ile 30 lira arası buluyorum...
 
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
25 tl ye 500 dk 1000 sms 3 GB kullanıyorum pahalı diyorum bunlar benimkinin yanında hiçde cazip değil wodafone geçeli iki ay oluyor bakalım cazip bişey bulursam avea yada türkcelle geçerim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Akıl Küpü Tarifeleri Faturalı Ve Sözleşmeli Hazır Kart Değilki Paket Yerine Koyulsun
 
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Genel anlamda soracak olursanız insanlar der ki Vodafon Türk Telekomdan iyidir..
Türk Telekomdan Vodafona geçeli 2-3 ay oldu..
Şimdiye kadar diğerlerinden öne geçecek bir yönünü göremedim.
Not: Unutmadan fatura kesim tarihinde bir önceki aya ait kalan kullanımlar bir sonraki aya devrediliyor. Ancak, içinde bulunulan aya ait konuşma, internet vb. bitmeden bir önceki aya ait artıkları kullanamıyorsunuz. Ben bunu avantaj olarak görmüyorum.
Yani günü gelince tekrar Türkcell'e veya Türk Telekom'a
 
  • Beğen
Tepkiler: ibrahim ok
interka

interka

Üye
hiçte cazip degil fiyatlar ben 600 dk 1000 sms 3 gb net için 19 tL. ödüyorum
 
  • Beğen
Tepkiler: teknognc
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Biraz Pahali Sanki
 
bilisimler

bilisimler

Üye
Çok pahalı.:bangin:
 
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
En İyisi Ve Kalitelisi Turkcell
(Haklısınız Pahalı Ama Değer)
 
blastx

blastx

Üye
TT candirrrr
 
  • Beğen
Tepkiler: bilisimler
Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
fiyatlar iyi degil
 


Üst Alt