Vodafone 1 aylık bedava internet yarın BİTİYOR.UFF

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baba19300

baba19300

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 1 aylık bedava internet yarın BİTİYOR.UFF
Btmesee!!!

sadem-

sadem-

Üye
Kardeşim iyi güzel yaptı'da hiç mi düşünmedi altyapısının eksikliğinden şebeke kullanılmıyor ki şuan... Telefonu 3g'den çıkarıp gsm kullanmak zorunda kaldım... Inşallah yarın düzelir...ama helal olsun süper birşey yaptılar

zepkynear

zepkynear

Üye
Hayırlısı :)

flunight

Üye
bu alıştırmaydı devamı gelir bence internet kampanyalarının

kaya68100

kaya68100

Üye
Abi bu vodafone.
Bence daha da güzel şeyler yapar..
Internet te bitmese iyiydi be...
En iyisini yapana kadar cepnet ten devam ederiz ne yapalım.
Bi güzellik yaparlar artık...

eurowision

eurowision

Üye

değerli arkadaşım çok değil yaklaşık 8TL'ye 30 gün daha sınırsız aylık cepnet paketi kullanabilirsin.

Bu uygulama çok güzeldi 31 gün boyunca bedava girdim internete teşekkürler vodafone + Bence vodafone artık bu adil kullanım hakkını arttıracak ve hızını 96kbps'den 200 felan yapacak...

ali0503

ali0503

Üye
şu an hala devam ediyor 12 geceli 20 dk oldu umarım uzatırlar kampanyayı...

crazypaker

crazypaker

Üye
aynen katiliyorum hala bedava hatta suwn telden vodafone internet ile yaziyorum :)

--------------- Ekleme ---------------

off vodafoneden ne beklenirdi gece saat 01:50 kadar hattimda 14 lira vardi hic gitmiyodu surekli kontrol edlyosum vodafone cakallik yapip birden dusurdu bi anda sms geldl 7 tl data transferi yaptigimiz icin gunun geri kalani bizden diyolar sakin hala bedava sanmayin birden tl niz 7 lira birden iniyo bide geri kalan bizden diolar boyle olcani bilsem 8 tl ye aylik alirdim:(

ilo53

ilo53

Üye
bedava ınternet paketının suresının bıttıkten sonra ınternete gırmen hata gecmıs olsun.ocak ayının parasına almıs oldu. :ağlarım:

ali0503

ali0503

Üye
Arkadaşlar vodafone internet bedava halen bende dün gece 3 kuruş vardı o gitti ama şu an hiç tl olmadığı halde bedava bağlanıyorum hatta şu an internetten yazıyorum bedava internet sayesinde.yanlız vodafone interneti seçmeyin ordan bağlanmıyor ama vodafone live ayarı şu an açık tl si olmayanlar girsin baksın.opera programı kullanıyorsanız internet ayarınızı vodafone live olarak ayarlayın.başka internet programı kullanıyorsanız onlarıda live olarak ayarlayın bedava girmeye devam edin...

flunight

Üye
10 lira ykledim 50mb 50mms 50sms 50dk beleş geldi.50mb bitince aylık cepneti bşlatacam:ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bitsin artıkta para verip girenler rahatlasın

fb_5800

Üye
Arkadaşlar vodafone internet bedava halen bende dün gece 3 kuruş vardı o gitti ama şu an hiç tl olmadığı halde bedava bağlanıyorum hatta şu an internetten yazıyorum bedava internet sayesinde.yanlız vodafone interneti seçmeyin ordan bağlanmıyor ama vodafone live ayarı şu an açık tl si olmayanlar girsin baksın.opera programı kullanıyorsanız internet ayarınızı vodafone live olarak ayarlayın.başka internet programı kullanıyorsanız onlarıda live olarak ayarlayın bedava girmeye devam edin...

Bendede aynı durum var 0 kuruş ile nete giriyorum tıpkı sizin dediğimiz gibi fakat sonradan tl attırdığınızda tller uçup gitmesin birde sadece opera mini ve mobileden bağlanıyor tel kendi tarayıcısından girmiyor (tel 5800)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt