vodafon 945 market güncellerken gitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

class_zengin

Üye
    Konu Sahibi
vodafon 945 market güncellerken gitti
arkadaşlar 1 haftadır vodafon 945 kullanıyorum.vodafonun resmi sitesinden marketli yazılımı indirdim ve talimatlara uyarak kurdum. fakat kurulumdan sonra telefon yeniden açılmadı.dahasında ne yaptıysam açılmıyor. şu anda kapalı vaziyette kaldı şarj dahi olmuyor. ne yapmalıyım. bataryayı çıkarıp taktım yine olmadı.:ağlarım:

nexpow

nexpow

Üye
vodafonun yaptıgı telefondan ne hayır gelirki 1 tl diye alıyonuz

class_zengin

Üye
    Konu Sahibi
nexpow cevabın için sagol da almış bulunduk ne bilelim ama bi çözümü vardır. maxiceete çıkar mutlaka cavabı

by_imp

by_imp

Üye
vodafonun yaptıgı telefondan ne hayır gelirki 1 tl diye alıyonuz
arkadaşım ben vodafone 845 kullanıyorum cok memnunumda ve gecen gun güncelmesini yaptım bir sıkıntı yok gayet güzel calışıyor arkadaş yapamadıysa veya onun cihazında sorun varsa bilemem. 1 cihazda sorun var diye bütün cihazları lekelemeniz yanlıştır.:nono:
arkadaşım sende internetten bak bulamasan servisine gönder kendi kendine cöktü dersin ilgilenirler artık garantiye girermi girmez mi bilmem.

class_zengin

Üye
    Konu Sahibi
by_imp cevabın için sagol ben memnunum cihazımdan lakin yeni kullanıcısıyım androidin bi market güncelleyelim dedik telefon gitti bakalım bilen vrdır inşallah
çözümü olmadı garanti dedigin gibi.

by_imp

by_imp

Üye
biz meraklı bir milettiz bende ilkez bir android cihaz kullanıyorum aldım eve getırdiğim gün araştırdım android 2.2 falan buldum yapmaya çalışırken yarım bıraktım cihazın bir daha bellini düzeltemedim acıkcası :) hic bir şekılde bilgisayar cihazı görmez olmuştu allahtan gunceleme cıktı yaptımda kutuldum yani anlıyacağın kardeş bozup yapmadan birşey öğrenemiyoruz.
o üç tuş işlemi var ses kısma+kırmızı kapatma tusu+üst kapatma tuşu 3ne birden basılı tutup acmayı dene birde.umarım olur

class_zengin

Üye
    Konu Sahibi
ben yine 1 haftadır kullanıyordum taki güncelleyene kadar. denedim o üç tuşuda yine de olmadı telefon şarjı yok gibi davranıyor halbuki zaten o tuşlar yüzünden oldu inşallah bi yolunu bulurum

nexpow

nexpow

Üye
amacım aşalama degil ama vodafon hayatında telefonmu yapmış o yüzden bu 1 tlye olan telefondan ne beklenirki bü işte samsung nokia vb gibi kaliteli markalar üstadı olmuşlar adamlar bu işi biliyolar

arkadaşım garantisi varmı bu telefonun varsa gönder

berkant12345

Üye
arkadaslar vodafone bu zamana kadar turkıyede olmayabılır ama unutmayalım avrupada genelde telefonları kendı yaptırıp dagıtan bır sırket turkcell daha yenı ondan gorup t10 ıkarmadımı elın oglu vodafone nun telefonunu 10 yıl nce kullanıyordu yapmayın karalamayın vudafone telefonları samsunga gore saglam ve kullanıslı nerden mı bılıyorum dersenız çunku ıkısıde bede mevcut ve performans olarak vodafone 945 harıka bunun parayla pulla alakası yok akılla kullanımla alakası var yoksa nokıanın en 8 ve allpe nın 4 varken en pahalı olarak bunlara dahamı ıyı demelıyız sanırım arkadasımızın sorunu yazılım sorunu donanım olarak kırık dokuk yoksa yapılır ok selamlar(h)

sehzadeapo

Üye
cihazı dolu bir batarya taktıktan sonra ses açma + home + power düğmesine basıp FTM yazan ekranın gelmesini sağlayın daha sonra kapatın telefonu. hafıza kartınıza linkteki romu atıp oradaki talimatlarla kurulum yapın sorun düzelecktir diye umuyorum açıkçası

ferruh26

Üye
Kardeşim telefon kapalıyken tuş kombinasyonunu yapacağız desennize :)
sabahtandır uğraşıyorum.en sonunda yaptım.

----------Eklendi @ 09:27:22 ---------- Yazıldı @ 09:22:52 ----------

Andoid 2.2 güncellemesi beklyordum bunu.o değilmiş.ama genede buda iyi birşey.vodafone demekki bizi yalnız bırakmayacak.
En kısa zamanda 2.2 güncellemesinin çıkması dileğiyle.

----------Eklendi @ 10:48:45 ---------- Yazıldı @ 09:27:22 ----------

Işlemleri sıfırdan yapmayı denedinmi.ne bilim boş bir hafıza kartına sadece image klosörünü at.ve baştan kurlum yap.belki olur.

----------Eklendi @ 11:34:13 ---------- Yazıldı @ 10:48:45 ----------

Işlemleri sıfırdan yapmayı denedinmi.ne bilim boş bir hafıza kartına sadece image klosörünü at.ve baştan kurlum yap.belki olur.

rugalgh

Üye
arkadaşım geçmiş olsun yapabileceğin birşey yok servise gönder yenisini göndereceklerdir

• Beğen
Tepkiler: class_zengin

class_zengin

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben bu telefonu ikinci el aldım garantiye göndersen bi sorun olur mu (faturası var elimde):naughty::naughty:

berkant12345

Üye
evet buyuk bır sorunun olur yenı telefonun gelır ve daha sonra onuda bozabılırsın en ıyısı sen artık basıt bır telefon al ve keyfıne bak dostumm kurcala kurcala fabrıka ayarlarına gerı don tarzı bı telefon ne dersın:naughty::naughty::naughty:

class_zengin

Üye
    Konu Sahibi
an itibariyle vodafon garantiye gönderdim bakalım nası bi sonuç gelecek::hmmm:hmmm:hmmm

class_zengin

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 2 martta vodafone 945 garantiye verdim ayın 2 sinde yenisiyle degiştirdiler kargoya verdiler kargoda 13 üne kadar beklemiş yani 11 gün garantiye verirseniz dikkatli olun teleservice hızlı ama bazı müşteri temsilcileri arkasını aramıyor garantiye verirseniz arkasını arayın takip edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...