vmenu 1.52 signed s60v5 iphone gibi menu (bu surumde reset sorunu çözülmüştür...)

Sponsorlu Bağlantılar

Εthnic

Εthnic

Üye
vmenu 1.52 signed s60v5 iphone gibi menu (bu surumde reset sorunu çözülmüştür...)
arkadşlar bu programla telefonunuzun menusunu iphone gibi degiştirebiliyorsunuz. Program signeddir sertifika gerektirmez. Eski surumlerinde en çok sorun olan reset sorunu bu surumde giderilmiştir... Gule gule kullanin...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: aydin_mert_06, maviyesil1, dj_sen_sizim ve 85 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

Εthnic

Εthnic

Üye
sagol nadir

werarce

werarce

Üye
teşekkürler

Εthnic

Εthnic

Üye
rica ederim...

KarSıyaKa

KarSıyaKa

Üye
teşekkürler

_dgncn_

_dgncn_

Üye
ben önceki versiyonu kullanıyorum ve hiç reset sorunu ile karşılaşmadım acaba bu sürümü yüklesemmi?yoksa böyle kalsamı?:D

--------------- Ekleme ---------------

bişey sorcam bu programda ana menüde çıkış tuşu yok dokunmatik ekranda(illa ki kırmızı tuş ile mi çıkacağız )

Εthnic

Εthnic

Üye
ben önceki versiyonu kullanıyorum ve hiç reset sorunu ile karşılaşmadım acaba bu sürümü yüklesemmi?yoksa böyle kalsamı?:D

bişey sorcam bu programda ana menüde çıkış tuşu yok dokunmatik ekranda(illa ki kırmızı tuş ile mi çıkacağız )

dostum onceki surumuyle arasinda gorunum olarak hic bir fark yok fakat kendimde kullandigim icin onceki surumde telefona arada bir reset attiriyordu..eger forumda onceki surumlerine yapilan yorumlari okursan bu yonde bir sikinti oldugunu gorursun.. fakat bunu kullandigimdan beri daha telefonun reset attigini gormedim.. ama eyer onceki surumu sende bir sorun yaratmiyorsa onu kullanmaya devam et...
menuden menu tusunu kullanarak cikiyorsun... bence yeterli....

_dgncn_

_dgncn_

Üye
bencede gayet başarılı bir program bende hiç reset atmadığı için söyledim birde cevap için sağol artık menü tuşundan çıkarız ama gerçekten çok yararlı bir program

Εthnic

Εthnic

Üye
bencede gayet başarılı bir program bende hiç reset atmadığı için söyledim birde cevap için sağol artık menü tuşundan çıkarız ama gerçekten çok yararlı bir program

gule gule kullan

dce0se

dce0se

Üye
ben ilk versiyonu olan 1,31 i kullanıyourm hala bi sorunla karşılaşmadım...1.51 de klasör içindeki oyunlarımı menüye almamıştı bende sinirlendim eski versiyonu tekrar yükledim...bakalım en son versiyon nasıl....eline sağlık

Εthnic

Εthnic

Üye
ben ilk versiyonu olan 1,31 i kullanıyourm hala bi sorunla karşılaşmadım...1.51 de klasör içindeki oyunlarımı menüye almamıştı bende sinirlendim eski versiyonu tekrar yükledim...bakalım en son versiyon nasıl....eline sağlık

umarim isine yarar

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
sağol kardeş deniycem

hkandayi

hkandayi

Üye
eyv kardeş işime yaradı

kburak94

Üye
bende de aynı sorun war ve bu surumde de dewam ediyor bunun bi caresi war mı bilgilendirirseniz sevinirm...

Εthnic

Εthnic

Üye
bende de aynı sorun war ve bu surumde de dewam ediyor bunun bi caresi war mı bilgilendirirseniz sevinirm...

caresi var ve cok basit, menude ekranin herhangi bir yerine kalemi uc saniye basili tut. butun uygulama iconlarinin uzerine sil isareti gelecektir buradan menude olmasini istemedigin uygulamalari silebilirsin... ayni zamanda sag ustte cikan arti isaretine basarak menude olmayan uygulamalari listeden secip menuye ekleyebilirsin..

ekinoks_26

ekinoks_26

Üye
telefon hafızasına kurulmuyor hafıza kartına kurunca problemsiz

olciay

olciay

Üye
Teşekkürler..

kburak94

Üye
caresi var ve cok basit, menude ekranin herhangi bir yerine kalemi uc saniye basili tut. butun uygulama iconlarinin uzerine sil isareti gelecektir buradan menude olmasini istemedigin uygulamalari silebilirsin... ayni zamanda sag ustte cikan arti isaretine basarak menude olmayan uygulamalari listeden secip menuye ekleyebilirsin..
cok tesekkur ederm...

birşey dha sormak istiyorm resimlerde menudeki ikonlar ıphone tarzı bende ise nokia'daki gibi bunu nası degistiriyorz...

Εthnic

Εthnic

Üye
cok tesekkur ederm...

birşey dha sormak istiyorm resimlerde menudeki ikonlar ıphone tarzı bende ise nokia'daki gibi bunu nası degistiriyorz...

bu kullandigin temayla alakali.. eger menu iconlarinin oyle olmasini istiyorsan bir tane iphone temasini yuklemen gerekecek ... su verdigim linkteki tema isini gorebilir..

Üst Alt