vMenu v1.52 Signed | Iphone Tarzı Menü Geçişi. {Reset Sorunu Çözüldü.}

Sponsorlu Bağlantılar

Efendi™

Efendi™

Üye
vMenu v1.52 Signed | Iphone Tarzı Menü Geçişi. {Reset Sorunu Çözüldü.}
Iphone Tarzı Kaydırma Menüsü. Reset Sorunu Yok.
Tabii Başka Buglarda Olabilir. Yeni Versionlarda Düzeltirler.
Fazla Uzatmadan.
SS:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: abdulbaki123, kurt3227, halilemre999 ve 18 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

Rich4arD

Rich4arD

Üye
ss Sadece bendemi görünmüyor ?

• Beğen
Tepkiler: riza38

Revengeful

Emekli Yönetici
sağolasın

LimePie

LimePie

Üye
teşekkürler

Efendi™

Efendi™

Üye
Siz Sağolun Arkadaşlar.

ozanazy

ozanazy

Üye
Deneyip kullanan arkadaş var mı yorum yazın lütfen indirecem hemen memnunsanız.

Efendi™

Efendi™

Üye
Ben Kullanıyordum Arkadaşım Çok Memnundum Şahsen :) Kullanımı Güzel Ama Daha Geçen Gün Kaldırdım. Yeni FW Attığım İçin :) Gerek Duymadım Gruplandırma Oldu Diye :)

Keiji

Keiji

Üye
teşekkürler:oke:

ozanazy

ozanazy

Üye
Peki bu gdesk gibi arka planda bir programla mı çalışıyor yoksa direk tema gibi mi?

Efendi™

Efendi™

Üye
Peki bu gdesk gibi arka planda bir programla mı çalışıyor yoksa direk tema gibi mi?

Arkaplanda Çalışıyorda Ram Fazla Yemiyor + Menü Tuşuna Basılı Tuttuğun Zaman Ram'i Gösteriyor + Büyük Bir Kapat İşareti Geliyor. Uygulamalardan Çıkmak İçin Bu Kapat İşaretinin Üzerine Sürükleyip Bırakıyorsun Uygulama Kapanıyor o Kadar :)

• Beğen
Tepkiler: durogesic_100

benvarya

Üye
çok tşk ederim süper bişey menüm ıphone menüsü gibi oldu

Efendi™

Efendi™

Üye
Önemli Değil Kardeşim. Bir Sorun Olursa Burdayım.

ozanazy

ozanazy

Üye
Yükledim şimdi bakalım nasılmış. Tekrar tişkürler.

İlk izlenim telefon menüyü kapatmaya çalışırken reset attı. :) Ayrıca ingilizce uygulama. Şimdilik pek beğendiğimi söyleyemem kurcalıyorum hala.

Efendi™

Efendi™

Üye
Yükledim şimdi bakalım nasılmış. Tekrar tişkürler.

İlk izlenim telefon menüyü kapatmaya çalışırken reset attı. :) Ayrıca ingilizce uygulama. Şimdilik pek beğendiğimi söyleyemem kurcalıyorum hala.

Bende İngilizce Değil Nedense :S Rehber Mesajlar Falan Hepsi Sapasağlam Türkçe :)

fnldstntn

Üye
teşekkürler ..

Efendi™

Efendi™

Üye
Rica Ederim Kardeşim. Programı Aç Kapa Yapmassanız Resetlemez Telefon :) Ben Aç Kapa Yapmadan Aylarca Kullandım :)

ozanazy

ozanazy

Üye
Efendi™;2443061' Alıntı:
Rica Ederim Kardeşim. Programı Aç Kapa Yapmassanız Resetlemez Telefon :) Ben Aç Kapa Yapmadan Aylarca Kullandım :)

Menüyü kullanmak istemediğin zaman kapatmak en doğal hakkın kapatınca reset atıyo reset sorunu çözülmüş falan değil. Ayrıca ayarlardan bahsediyorum menünün kendi ayar kısmı ingilizce.

Efendi™

Efendi™

Üye
Menüyü kullanmak istemediğin zaman kapatmak en doğal hakkın kapatınca reset atıyo reset sorunu çözülmüş falan değil. Ayrıca ayarlardan bahsediyorum menünün kendi ayar kısmı ingilizce.

Kapatmaya Ne Gerek Varki Anlayamadım? Kendi Ayar Kısmı Tabiiki İngilizce Olacak Çünkü Yapan Adam İngilizce Yapmış Burda Türkçe Olduğunu Söylemedim. Menüye Basılı Tuttuğun Zaman Uygulama Seçip Menüne Ekleyebiliyorsun. Ben Kapatma Gereği Duymadım Hiç.

Reset Sorunu Çözüldü Derken; Sadece Aç Kapa Kısmında Sorun Yoktu. Durup Durmadık Yerde Atıyordu, Kasıyordu, Mesajlara Girerken Resetliyordu. Şimdi Onlar Yok. Yukardada Belirttiğim Gibi Hala Bugları Olabilir.

Türkçe Olması İçin Üreticisini Bulup Konuşursun Ben Böyle Beğenmiyorum Diye o Sana Türkçesini Yapar Güzel Kardeşim :) Lütfen Yapılan Bir Paylaşımı Bu Kadar İğneleme. ŞAHSEN Sorunsuz Kullandım.

İyi Günler.

• Beğen
Tepkiler: durogesic_100
ozanazy

ozanazy

Üye
Efendi™;2450210' Alıntı:
Kapatmaya Ne Gerek Varki Anlayamadım? Kendi Ayar Kısmı Tabiiki İngilizce Olacak Çünkü Yapan Adam İngilizce Yapmış Burda Türkçe Olduğunu Söylemedim. Menüye Basılı Tuttuğun Zaman Uygulama Seçip Menüne Ekleyebiliyorsun. Ben Kapatma Gereği Duymadım Hiç.

Reset Sorunu Çözüldü Derken; Sadece Aç Kapa Kısmında Sorun Yoktu. Durup Durmadık Yerde Atıyordu, Kasıyordu, Mesajlara Girerken Resetliyordu. Şimdi Onlar Yok. Yukardada Belirttiğim Gibi Hala Bugları Olabilir.

Türkçe Olması İçin Üreticisini Bulup Konuşursun Ben Böyle Beğenmiyorum Diye o Sana Türkçesini Yapar Güzel Kardeşim :) Lütfen Yapılan Bir Paylaşımı Bu Kadar İğneleme. ŞAHSEN Sorunsuz Kullandım.

İyi Günler.
Sanki programı sen kendin yazmışsın gibi neden savunuyosun anlamadım teşekkür kaygın mı var? Beğendiğimi söyleme hakkım olduğu gibi beğenmediğimi söyleme hakkım da var. Ayrıca iyi oku istersen Türkçe değil demedim program İngilizce dedim sadece bilgilendirme amaçlı indirmeyenler için. ;) Bizim gibi indirip deneyenlerin yorumu olacak ki diğerleri de yorumlara göre indirip denesin değil mi?

Neyse fazla uzatmanın anlamı yok indirecek olanlara tavsiyem, programı kapatmayı düşünmüyosanız indirin aksi halde her kapat demenizde telefonu resetliyor otomatik çalıştır aktif olduğu için program reset sonrası tekrar devreye giriyor vs. vs.

Üst Alt