Sensation
Emekli Yönetici
Eee geri bildirim i nereye yapacağız? Ben uygulamada göremedim böyle birşey. Yaptıklarını suratlarına vuramda aman tanrım disinler![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eee geri bildirim i nereye yapacağız? Ben uygulamada göremedim böyle birşey. Yaptıklarını suratlarına vuramda aman tanrım disinler![]()
şimdi betanın amacı yaşanan sıkıntılar ile ilgili geri bildirim almak di mi? adamlar videoların teklediğini, seslerin çıkmadığını görmemiş, bizim görüp bunu bildirmemizi mi bekliyorlar??
1546521 adet yeni mailiniz var;
Konu: VLC Beta Geri Bildirimi
Geliştiricilerden yorum: Alla alla öyle miymiş? biz hiç farketmemişiz?!?!?@@?!@!?!?
bence bunların elinde kendi uygulamalarını deneycek bi WP telefon bile yoktur, ondan direk yazıp (2 yılda(!)) beta diye vermişler bekliyorlar
hayırlı olsun
Hayırlı olmadı valla çıkmasa daha iyiydi kendilerini rezil ettiler

Yok.Bildirimlerde bir güncelleme bilgilerini vardı tıkladım geçmişte VLC güncellenmiş görünüyordu.siz de de var mı?
Bana özel güncellemişler demekki

MS de beta zaten,henüz wp konusunda offical olamadıMağaza "BETA" dan ibaret![]()

MS de beta zaten,henüz wp konusunda offical olamadı![]()

Haber verseydiler benim üvey evlat 620 yi de yollardım 3 olurdu. Koca videolan firmasının böyle komik açıklama yapmış olması (yaptılarsa tabi) bizim platformu kaale almadığının ispatıdır.Ellerinde toplam iki adet Windows Phone telefon varmış.
Android platformunda uygulama isimlerine beta yazmak yasak herhalde. Uygulama Android platformunda da beta ama isminde değil mağaza açıklamalarında belirtilmiş.Sene 2014, az biraz sonra 2015 olacak. Wp8.0 çıkalı 2 seneden çok oldu.
Vlc player hala beta ve asli görevini yerine getiremiyor.
Bence burada bir sıkıntı var