Vista' ya Windows 7 Makyajı

Sponsorlu Bağlantılar

f28

Üye
:hmmmYa Saol

neglector

neglector

Üye
If i fucked rapidshare's mom,i really wonder whether or not it would take this serious. :off:

rafi1994

rafi1994

Üye
bende szie bir tüyo veriyim ilk önce başlat çubuğunun üstünd esaağ tıklatın görev çubuğunu kilitleyi etkisizlerştirin yani yanında işaret olmasın bide biraz sola doğru genişletin sonra genişlettiğiniz hızlı başlat boşluğunda sağ tıklayın ve görünümden büyük simgeyi seçin böylece dahada güzel olur tam se7en gibi hızlı başlat simgeleri büyük gözükür

neglector

neglector

Üye
Tamamdır,programı indirdim ancak,VistaGlazz adlı programı yükleyip 'read me' içinde belirtilen yolları izlemeye çalışıyorum ancak hata veriyor. Bunun sebebi ne olabilir ve de nasıl çözülebilir?

--------------- Ekleme ---------------

i just want to **** all the people who are reading my post at this momemt.Why the **** don't you help me? Is it so hard ? Son of bitches just like your god.

ahmet3542

ahmet3542

Üye
teşekkurler:)

yağızaygün

yağızaygün

Üye
teşekkürler

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
SAol güzel paylaşım

afrikaırkı

Üye
indiriyorum inş olur taaaaaaam mı*

navigation81

Üye
wista home basicde çalıştıramadım yükseltmen gerekiyor diye bir uyarı veriyor yardımcı olabilirmisiniz ?

karagul23

Üye
Teşekkürler Çok SüpEr Saol:bye2:

oleytoo

oleytoo

Üye
resimler gözükmüyor yenilermisin resimleri yapamadım da

punqermojo

Üye
eLine saglık kullanmayacagım ama yinede eline saglık bu arada benim pC windows 7 ultimate buna xp teması aradım buamadım bilen varmı?

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler eline koluna saglık..

satkog

Üye
saolll

cennte

Üye
TeşekkürLer !!

kk-bjk

Üye
Teşekkürler...

legon365