Consul9
Üye
vista-w7 kablosuz ağa bağlanma sorunu... + osd driver hatası!!!
arkdaşlar ben laptobumda wista kullanıcısıydım wirelessden kablosuz ağları aradım ve karşıma güvenliği etkinleştirilmemiş bir ağ çıktı, bağlan diyorum bi 5 dk bağlanıyo sonra şak hem bağlantı kesiliyor hemde daha ağ bulmuyor. wirelessi tekrar kapatıp açtığımda yine aynıdurum...
1)ben dedimki heralde bu düşük sinyaldendir bizim bir arkadaşa laptobu alıp gittim(wirelessı war)bu sefer bağlantı 4-5() çekiyodu ama yine aynı sorun...
laptobumla(crea) birlikte werilen driverları yükledim(dvdde wireless klasörünün içinde x64,x86 ve AP olmak üzere 3 klaasör var wistada x86yı yükledim...)ama sorun düzelmedi... neyse w7(ultimate) kurdum şimdi onda x64 ve x86 yı hiç desteklemiyor
(this file system not supported for this version gibisinden 1 hata alıyorum)Arkadaşlar yokmudur bunun bir çözümü lptop ilk geldiğinde wlan iyi çalışıyordu...
2)arkadaşlar yine bu drivers klasöründe osd driverı war.Ona tıklıyorum 32 bit klasörüne giriyorum karşıma bir windows installer paketi çıkıyor ve yükleme paketini açmıyor!!(bu yükleme paketi bozuk gibisinden bir hata weriyo xp+vista+w7 de de
)(osd driveri laptopta caps ,güç vs. gibi işlemleri ekranda gösteriyor bu olmadan bilgisayarda capslockun açık ya da kapalı olduğunu farkedemiyorsunuz
)
arkadaşlar bu iki soruma yanıt bekliyorum yardımlarınız için şimdiden sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
1)ben dedimki heralde bu düşük sinyaldendir bizim bir arkadaşa laptobu alıp gittim(wirelessı war)bu sefer bağlantı 4-5() çekiyodu ama yine aynı sorun...
laptobumla(crea) birlikte werilen driverları yükledim(dvdde wireless klasörünün içinde x64,x86 ve AP olmak üzere 3 klaasör var wistada x86yı yükledim...)ama sorun düzelmedi... neyse w7(ultimate) kurdum şimdi onda x64 ve x86 yı hiç desteklemiyor
(this file system not supported for this version gibisinden 1 hata alıyorum)Arkadaşlar yokmudur bunun bir çözümü lptop ilk geldiğinde wlan iyi çalışıyordu...2)arkadaşlar yine bu drivers klasöründe osd driverı war.Ona tıklıyorum 32 bit klasörüne giriyorum karşıma bir windows installer paketi çıkıyor ve yükleme paketini açmıyor!!(bu yükleme paketi bozuk gibisinden bir hata weriyo xp+vista+w7 de de
)(osd driveri laptopta caps ,güç vs. gibi işlemleri ekranda gösteriyor bu olmadan bilgisayarda capslockun açık ya da kapalı olduğunu farkedemiyorsunuz
)arkadaşlar bu iki soruma yanıt bekliyorum yardımlarınız için şimdiden sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum