vista-w7 kablosuz ağa bağlanma sorunu... + osd driver hatası!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
vista-w7 kablosuz ağa bağlanma sorunu... + osd driver hatası!!!
arkdaşlar ben laptobumda wista kullanıcısıydım wirelessden kablosuz ağları aradım ve karşıma güvenliği etkinleştirilmemiş bir ağ çıktı, bağlan diyorum bi 5 dk bağlanıyo sonra şak hem bağlantı kesiliyor hemde daha ağ bulmuyor. wirelessi tekrar kapatıp açtığımda yine aynıdurum...

1)ben dedimki heralde bu düşük sinyaldendir bizim bir arkadaşa laptobu alıp gittim(wirelessı war)bu sefer bağlantı 4-5() çekiyodu ama yine aynı sorun...:( laptobumla(crea) birlikte werilen driverları yükledim(dvdde wireless klasörünün içinde x64,x86 ve AP olmak üzere 3 klaasör var wistada x86yı yükledim...)ama sorun düzelmedi... neyse w7(ultimate) kurdum şimdi onda x64 ve x86 yı hiç desteklemiyor:@:@(this file system not supported for this version gibisinden 1 hata alıyorum)Arkadaşlar yokmudur bunun bir çözümü lptop ilk geldiğinde wlan iyi çalışıyordu...

2)arkadaşlar yine bu drivers klasöründe osd driverı war.Ona tıklıyorum 32 bit klasörüne giriyorum karşıma bir windows installer paketi çıkıyor ve yükleme paketini açmıyor!!(bu yükleme paketi bozuk gibisinden bir hata weriyo xp+vista+w7 de de:@)(osd driveri laptopta caps ,güç vs. gibi işlemleri ekranda gösteriyor bu olmadan bilgisayarda capslockun açık ya da kapalı olduğunu farkedemiyorsunuz:@:@)

arkadaşlar bu iki soruma yanıt bekliyorum yardımlarınız için şimdiden sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum:bigstar:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Selam,Arkadaşım maalesef bu konulardan pek anlamam ama
Ue-Gazi, veya Nedved ile iletişime geç istersen çözüm yolu bulurlar onlar:)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Arkadaşım internetten cihazın modeline göre sitesinden sürücülerini indir ve yükle. Elindeki CD' leri boşver. Öncelikle bu dediğimi bir yap eğer yine düzelmezse tekrar yaz...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Eğer sorun şimdi oluştuysa , C nin yedeğini alın ve format atın...Yine aynı sorunu verirse , donanımsaldır...

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
ilk sorunu çözdüm
ikinci soruna gelince orjinal osd driverini indrdim sistem "32bit" bnm.ama yine hata alıyorum(bu yükleme paketi açılamadı bunu geçerli bir windows installer paketi olduğunu doğrulamak için uygulamanın satıcısıyla bağlantı kurun:((64 bit yükleniyor ama dediğim gibi bnm sistem 32 bit sizde bi yüklemeyi deneyin bakalım hata weriymu yoksa sorun bndemi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt