Virüss Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
o ne d,icem ama iyiki dediğinden yapmamışım çünkü :S şuan konuşamıcaktım home ye girdim ana sayfada bişi yok =)) şuan seninle konuşamıcaktım :S

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
şimdi ne yapacam :S sorun düzelmedi galiba

perfectlover

Üye
Galiba sen formatlamadan (biçimlendirmeden) eski sistemin üzerine kurmuşsun yeni işletim sistemini. Explorerdan mı operadan mı giriyorsun nete? Şu halde virüs hala harddiskinde olabilir.

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
virüs hayla daha harddiskimde operadan giriom

perfectlover

Üye
O zaman aynı işlemleri tekrar uygula. Ama bence sakin kafayla daha rahat yaparsın. Yarına bırak.

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
bu gün yapmam lazım yardım et

perfectlover

Üye
Tamam neyse baştan başlıyoruz. CD yi tak ve bilgisayarı tekrar başlat. Açılınca zaten her seferinde senden onay alarak işlem yapacak. Biçimlendir seçeneğinin bulunduğu bölüme gelince "quick" (hızlı) değilde, format as FAT (Fat dosya türüne göre biçimlendir) diyeceksin ve formatlayacak. Bu bitince yeni bölümde windowsu tekrar kurmak isteyip istemediğini soracak, evet diyeceksin ve kurulum tamamlanana kadar bekleyeceksin (Yaklaşık 30-35 dakika). Bu kadar.

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
biçimlerdirme kısmını anamadım

perfectlover

Üye
Buradan takip et.

<div class='quotetop'>(perfectlover &#064; May 14 2006, 02&#58;14 AM) [post=333982]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Şimdi ilk iş Windows XP CD&#39;ni Sürücüne takıp bilgisayarını yeniden başlatmak.
Bundan sonra, Memory Check Ekranından (Muhtemelen Gelen 2 ekran) sonra Press a key to boot adlı yazıyı göreceksin.Bir tuşa bas ve Windows XP setup&#39;un yüklenmesini bekle.

Buradan sana Setup şunun gibi bir soru yöneltecek,"HDD&#39;nızda bir Windows Sürümüne rastlanmıştır.Ne yapmak istiyorsunuz sorusuna Delete Partition(Bölümleri sil) a basarak Oradan devam ettiğinde en sonunda 4 seçenekli bir yere geleceksin.
Burada, Format the Partition as FAT(Quick)
Format the Partition as FAT.
Format the Partition as NTFS(Quick)
Format the Partition as NTFS.
Burada Quick olanları seçmeni tavsiye etmiyorum çünkü format işlemi bazen başarısızlıkla sonuçlanabiliyor. Buradan Format the Partition as FAT dedikten sonra bekle.
Buradan sonra sorun teşkil eden birşey olmaz yönergeleri izle ve Windows&#39;u yükle.
[/b][/quote]

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
format attım diyelim bilgisayarı açıcam ve ne ayrı yapacam

perfectlover

Üye
Bu işlemler bitmeden windows kurulumu tamamlanmayacak zaten. Windows kurulumu tamamlandıktan sonra bilgisayar kendiliğinden yeniden başlar. Ondan sonra yapılacak ayar aslında çok ama çok büyük çoğunluğu kuracağın programlara bağlı. Ama saat ayarı gibi ayarları zaten yapmalısın. "Güvenlik merkezinin" önereceği ayarları da tamamla. Acil olarak yapman gerekenler bunlar.

msw

msw

Üye
iki windows oldu şimdi bunu eski haline getirmek için hard diski yapılandırman gerekecek bu zor iş ... sen en iyisi tekrar yap ama bu sefer biçimlendir ...

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
oleyyy bee beyler size tşk ediyorum bilgisayarım şimdi öyle hızlı ki kendimi alonso gibi hissettim =))
şimdi antivirüs programı ve oyunları yükleyebilirim

ehehehhehehehhehe

msw

msw

Üye
Rica ederiz

perfectlover

Üye
Hallettiğine sevindim. Biz hep buradayız. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
ya size gerçekten tşk sabaha akdar burdaydınız ve bende bu işi anladım =)) artık format atmayı öğrendim eheh çok tşk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt