Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Virüs Uyarısı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ediz Yiğit
Üye
Avira Internet Security 2012 bir sorun yok.
Sensation
Emekli Yönetici
Şikayetlere bakmadan önce şu uyarıyı alıyorum. spl.php Reddedildi:
en sonuda virüs uyarısı veren bir antivirüs buldum
avast! Free Antivirus Erol sayesinde sanırım giriş çıkışlarda bir sorun var mesala foruma giriş yaparken avast uyarı veriyor aynı şekilde moderatör paneline girerken ve çıkarkan de aynı sorun oluyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
EroL
Emekli Yönetici
gördünmü memet abi en etkili antivirüs avst
Mehmet
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
dur bakalım hacı ben onu yarın bir sürü teste tabi tutacağım sınavı geçerse kalabilir
EroL
Emekli Yönetici
Emmi emin ol bedavaya alabileceğin tek antivirüs programı avast. Ben virüs konusunda çok kıllanırım. Kullanmadığım antivirüs kalmamıştır. En baba antivirüs kaspersy, en baba beleş anti avast. ***** sitelerine girmiyorsan zaten avast yeter sana her türlü
Mehmet
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
avast! Internet Security 6.0.1289 yükledim hacı 4ay beleş
0532 620 65 70 Mehmet abi sen telefonda güzel konuşuyormuşsun Ozanı bir arada mozilla siteyi engellemeye başladı deyiver yada biriniz mesaj çeksin. Bende kontur yok gözümüzün önünde eriyip gidiyor site
Mehmet
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
mesac attim Ozana tamam Erol bu avasta da ayar oldum zırt pırt internetimi kesiyor eşentiyon tools kurdum tekrar
EroL
Emekli Yönetici
İnternetimi kesiyor ben daha öyle bişey yaşamadım.